2010. május 21. 17:04

2010. május 17-től Horváth Vanda veszi át a Ringier Kiadó sport lapjainak (Nemzeti Sport, Képes Sport, nso.hu, Sport&Style, Nemzeti Sport Magazin) marketing vezetői pozícióját.

Horváth Vanda az elmúlt fél évben szabadúszóként marketing kampányok kidolgozásában, TV sorozatok, játékfilmek és multi-platform tartalmak fejlesztésében vett részt. Ezt megelőzően a Bandland Kft. tartalomfejlesztési igazgatójaként dolgozott, 2003 és 2009 között a VIVA és Music Televison csatornáknál töltött be produceri illetve Head of Channel pozíciót.

A Sport Network korábbi senior marketing menedzsere, Asztalos Erika 2010. május 10-ével, közös megegyezéssel távozott a Ringier Kiadótól. Jövőbeni tevékenységéhez sok sikert kíván a Ringier Kiadó.

Gombos Barbara, a Ringier Kiadó junior marketing menedzsere 2010. május 31-ével szülési szabadságra távozik. Helyét Varga János Dániel veszi át a poszton, aki korábban a Zwack Unicum Nyrt. Trade marketing asszisztense, valamint a SLAM Magazin főszerkesztője volt.

Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.