TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2010. május 21. 17:04

2010. május 17-től Horváth Vanda veszi át a Ringier Kiadó sport lapjainak (Nemzeti Sport, Képes Sport, nso.hu, Sport&Style, Nemzeti Sport Magazin) marketing vezetői pozícióját.

Horváth Vanda az elmúlt fél évben szabadúszóként marketing kampányok kidolgozásában, TV sorozatok, játékfilmek és multi-platform tartalmak fejlesztésében vett részt. Ezt megelőzően a Bandland Kft. tartalomfejlesztési igazgatójaként dolgozott, 2003 és 2009 között a VIVA és Music Televison csatornáknál töltött be produceri illetve Head of Channel pozíciót.

A Sport Network korábbi senior marketing menedzsere, Asztalos Erika 2010. május 10-ével, közös megegyezéssel távozott a Ringier Kiadótól. Jövőbeni tevékenységéhez sok sikert kíván a Ringier Kiadó.

Gombos Barbara, a Ringier Kiadó junior marketing menedzsere 2010. május 31-ével szülési szabadságra távozik. Helyét Varga János Dániel veszi át a poszton, aki korábban a Zwack Unicum Nyrt. Trade marketing asszisztense, valamint a SLAM Magazin főszerkesztője volt.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.