1p

A DBH Serviced Office budapesti, Infoparkbeli irodáiba költözött be a CEGE Közép-Európai Geotermikus Energia Termelő Zrt., amely a Mol Nyrt., az izlandi Enex hf. és az ausztrál Green Rock Energy International Pty.-vel közösen alapított vállalata.

A társaság fő profilja a geotermikus energia kutatása, termelése és értékesítése, valamint geotermikus erőművek és közvetlen termálhő-szolgáltató technológiák létesítése, áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

„Célunk, hogy elősegítsük a hazánkban még gyerekcipőben járó mélységi geotermikus energia kutatást, valamint a hagyományos geotermikus energia technológiák elterjesztését. Ennek érdekében földtani kutatásokat végzünk az energiaforrások feltárására” - nyilatkozta Kujbus Attila, a CEGE vezérigazgatója.

A világszerte több mint 600 business centert tömörítő Alliance BCN hálózat tagjaként a DBH Serviced Office Infopark összesen kétezer négyzetméteren biztosít szolgáltatott irodákat, tárgyalótermeket és virtuális irodákat.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!