1p

Az izraeli érdekeltségű SBI R.E.D. 35 millió eurós beruházással "Cornerstore" néven új irodaház építésébe kezdett a főváros XIII. kerületében.

Zvi Frank, az SBI R.E.D. ügyvezető igazgatója az alapkőletételi ünnepségen kedden elmondta: a Cornerstone Irodaházban 24 ezer négyzetméter iroda, 353 darab parkolóhely, kávézók, üzletetek, valamint egy étterem és konferenciaterem létesül.

Az építkezés három fázisban valósul meg. Az első ütem várhatóan 2009 végére lesz kész.

A kivitelező cég kiválasztása folyamatban van, a még versenyben lévő két társaság közül hamarosan kiválasztják a győztest - mondta Zvi Frank.

Az épületben 140 és 24 ezer négyzetméter közötti alapterületű "A" kategóriás irodahelységek lesznek kialakíthatóak, amelyek bérleti díja várhatóan havonta 13,5-14,5 euró között lesz négyzetméterenként - nyilatkozta Konthur Adrienne, a beruházást irányító CBRE ügyvezető igazgatója.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!