2009. október 12. 16:31

2009. október 8-tól Rébeli-Szabó Ferenc felel a Ringier online értékesítés bevételeiért.

Rébeli-Szabó Ferenc

2009. október 8-tól Rébeli-Szabó Ferenc a Ringier Kiadó új online hirdetési vezetője, szervezetileg Miczinkó Katalin Ringier hirdetési igazgatóhoz tartozik. Többek közt felügyeli a Blikk.hu, Nemzetisport.hu, Pink.hu és Neon.hu internetes oldalakhoz kapcsolódó értékesítést.

A szakember korábban a HVG Online Zrt.-nél dolgozott médiamenedzserként, majd értékesítési vezetőként, 2009-től az Est Media Csoport online üzletág vezetője volt.

Rébeli-Szabó Ferenc az Államigazgatási Főiskola igazgatásszervező szakán szerzett diplomát 2000-ben, majd a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Jogi és Államtudományi karán és a Budapesti Kommunikációs Főiskola, Kommunikáció és Médiatudomány szakán végzett kiegészítő tanulmányokat.

Rébeli-Szabó Ferenc elődje, Kádas Gergely, senior értékesítési tanácsadóként folytatja munkáját a Ringier Online Sales részlegén belül. A jövőben kiemelt értékesítési feladatokat, valamint egyéb Ringier Online sales projekteket lát el.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Egyről a kettőre rovatában olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.