<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		

Nem kapja meg az egymillió eurós, képzésre fordítandó támogatást a dunaújvárosi Hankook gumigyár - értesült a Magyar Nemzet.

Az erről szóló szerdai döntést azzal indokolta a Munkaerőpiaci Alap irányító testülete, hogy a dél-koreai cég nem felelt meg a rendezett munkaügyi kapcsolatokat rögzítő jogszabályoknak. A testület az év végén újra tárgyal a kérdésről.

A Hankook összesen mintegy 16 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást kap a magyar államtól, az átképzési támogatással és a társaságiadó-kedvezménnyel az összeg elérheti a húszmilliárd forintot a következő öt-tíz évben.

A támogatás ellenére a társaságot többször megbüntették már, például koreai illegális munkavállalók foglalkoztatása miatt, de voltak szabálytalanságok a bérkifizetésekkel és a túlórával is, emlékeztet a Magyar Nemzet.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.