2010. május 17. 13:14

Kovács Tibor, a társaság eddigi elnök-vezérigazgatója a Ringier Kiadó Kft. tanácsadójaként folytatja tevékenységét. A Népszabadság Zrt elnök-vezérigazgatói pozícióját Mihók Attila, a Ringier Kiadó Kft ügyvezetője tölti be.

Kovács Tibor

Kovács Tibor 2010. június 1-én kezdi meg működését az újonnan létrehozott tanácsadói pozícióban. Emellett a Népszabadság Zrt. Igazgatóságának tagjaként tovább segíti a vállalat működését. Tanácsadóként szervezetfejlesztési és management tapasztalataival segíti a Ringier Kiadó Kft. tevékenységét.

Kovács Tibor 1994-től a Pécsi Vízművek, majd a Clarion Magyarország HR igazgatójaként dolgozott. 1999-től a Ringier Kiadó Kft. humánpolitikai és vállalati kommunikációs igazgatója, 2004-től a Nemzeti Sport és a Mai Nap lapigazgatója, 2005-től pedig a Blikk csoporttal kiegészülve a teljes napilap-divízió üzletági igazgatója volt. 2003-tól a Népszabadság Zrt felügyelő bizottságának tagja, 2007-től pedig a vállalat elnök-vezérigazgatói pozícióját töltötte be.

2010. június 1-től Mihók Attila, a Ringier Kiadó Kft. ügyvezető igazgatója tölti be a Népszabadság Zrt. elnök-vezérigazgatói pozícióját is. Mihók Attila 1997-ben a Nemzeti Sport napilapnál kezdett dolgozni, amelyet a Ringier csoport 1998-ban vásárolt meg. 1999 és 2001 között az IT és az online területeket felügyelte, mint IT és online igazgató. 2001-ben a Ringier Kiadó sport csoportjának lapigazgatója, majd 2004-től a szerbiai Ringier ügyvezetője lett és 2006 augusztusától egy éven át a Ringier ukrajnai tevékenységéért is ő felelt. 2007. november 1-től a Ringier Kiadó Kft. ügyvezető igazgatója, valamint Népszabadság Zrt igazgatósági tagja. 2010. február 3.-ától a társaság felügyelő bizottságának tagja.

További karrier híreket az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

Menedzsment  Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.