TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A bruttó hazai termék (GDP) 2002 első negyedévében, a május végén közölt előzetes adattal megegyezően 2,9 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban.

A bruttó hazai termék (GDP) 2002 első negyedévében - a május végén közölt előzetes adattal megegyezően - 2,9 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban, az előző negyedévhez képest pedig 0,6 százalékkal nőtt a szezonálisan kiigazított adatok alapján - közölte a KSH.

A GDP 2001. negyedik negyedévében 3,3 százalékkal, az év egészében 3,8 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest. 2001 első negyedévében a GDP 4,4 százalékkal nőtt 2000 azonos időszakához képest.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.