1p

A bruttó hazai termék (GDP) 2002 első negyedévében, a május végén közölt előzetes adattal megegyezően 2,9 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban.

A bruttó hazai termék (GDP) 2002 első negyedévében - a május végén közölt előzetes adattal megegyezően - 2,9 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban, az előző negyedévhez képest pedig 0,6 százalékkal nőtt a szezonálisan kiigazított adatok alapján - közölte a KSH.

A GDP 2001. negyedik negyedévében 3,3 százalékkal, az év egészében 3,8 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest. 2001 első negyedévében a GDP 4,4 százalékkal nőtt 2000 azonos időszakához képest.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!