<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A Commerzbank budapesti székházában látható az a futball labda, amelyet a nyári dél-afrikai világbajnokság 3. helyén végzett német labdarúgó válogatott tagjai láttak el kézjegyükkel.

A labdát a Commerzbank a budapesti Német Nagykövetség által kezdeményezett jótékonysági árverésen szerezte meg 1 millió forintért, ám a kezdetektõl az volt a célunk, hogy saját adományunkon túl a kedvezményezett Magyar Máltai Szeretetszolgálat tevékenységét régióközpontjainkban személyesen is bemutatva, további anyagi támogatással segítsük – mondta el Elek Zsuzsa, a Commerzbank marketing- és kommunikációs vezetõje.

A pénzintézet ezért jótékonysági akciót hirdetett, amelynek során országos rendezvénysorozat keretében ügyfelei és partnerei körében is bemutatta a vb-focilabdát. A labda az elmúlt hetekben bejárta a Commerzbank régióközpontjait. A bemutatóhoz külön rendezvények társultak, ahol az érdeklõdõk a pekingi olimpiai döntõ után világbajnokságon is kiválóan vizsgázó (többek között a Németország-Spanyolország elõdöntõt vezetõ) játékvezetõvel, Kassai Viktorral találkozhattak, illetve az Elsõ Magyar Freestyle Foci Egyesület rövid produkcióját tekinthették meg. Kiemelten fontos momentum volt, hogy a Magyar Máltai Szeretetszolgálat vezetõ munkatársa az adott régióban végzett tevékenységet személyesen mutatta be a Commerzbank regionális központjaiban megrendezésre kerülõ eseményekre érkezõ vendégeknek, ezzel egy élõ kapcsolatot és hidat építve a bank ügyfelei és a máltaiak között.

Cégektõl és magánszemélyektõl a 2010. október 28. és december 10. közötti idõszakban adomány-átutalásokat várnak a karitatív szervezet Commerzbanknál vezetett számlájára. A legnagyobb összeget átutaló támogató számára a bank a dedikált vb-focilabdát ajánlja fel. Szimbolikus, hogy jótékonysági akciónkat éppen december 10-én zárjuk, hiszen így a felajánlásokkal még a karácsony elõtti idõszakban segíthetünk a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közreműködésével a rászorulókon – mondta Elek Zsuzsa.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.