2p

Idén szeptembertől Erős Zita tölti be a magyarországi KPMG HR igazgatói pozícióját. A szakember rövidebb megszakításokkal mintegy 20 éve dolgozik tanácsadási területen, a Foodorától érkezett a KPMG-hez.

Erős Zita a KPMG újonnan kinevezett HR-igazgatója, aki a KPMG „People, Performance & Culture” terület irányítását vette át. A sokoldalú HR szakember pályája során számos iparágban, magyar és multinacionális cégeknél bizonyította, hogy a hatékony HR-stratégiai megoldások és az erős HR-csapat segítik az üzleti növekedést, áll a cég közleményében.

A szakember számára nem ismeretlen a Big4-ok világa. Pályafutását üzleti tanácsadóként kezdte, később a Boston Consulting Group közép-kelet-európai irodáiban felelt a toborzás-kiválasztás, karrierfejlesztés és a teljesítmény-menedzsment területekért. 2020-tól 2 éven át a Deloitte Audit és Risk Advisory területeinek volt a HR vezetője.

Két évtizednyi tapasztalat. Fotó: KPMG
Két évtizednyi tapasztalat. Fotó: KPMG

A tanácsadói szektoron túl számos iparágban szerzett jártasságot – közülük kiemelkedik a 23 országot érintő GE-Tungsram transzformáció HR-oldali levezénylése, valamint a Foodora HR vezetőjeként a nemzetközi integráció támogatása HR és szervezetfejlesztés oldalról.

„Fontosnak tartom, hogy a már jól működő programok mellett olyan új irányokat hozzak be a KPMG-be, amelyek segítenek bennünket a gyors reagálásban és megerősítik piaci pozíciónkat. Vezetőként szenvedélyesen hiszek abban, hogy a siker nélkülözhetetlen kelléke a csapatmunka, ezért szeretném tovább erősíteni a csapaton belüli és a csapatok közötti együttműködéseket, és formálni azok tereit.” – emelte ki kinevezésekor a KPMG új HR igazgatója a közlemény szerint.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!