2019. július 10. 11:26
mfor.hu

A húsipari tevékenységek óriási kockázatokkal és felelősséggel járnak. A higiénia biztosításához minimálisra kell szűkíteni a fertőzésveszélyt megannyi felületen, mint például a feldolgozó gépeken, termékeken. Tudod, nem minden az, aminek látszik! A látszólag fénylő, szemvakító tisztaságú fém felületeken is képződhetnek ún. biofilm telepek, amelyek kiiktatása lehetetlen a szokásos takarítási technikákkal. De akkor mi a “patyolat” titka?

Elárulom! A csírátlanítás kulcsa Az UV lámpa

A germicid lámpa pusztító sugárzása 253,7 nm-es, ami már a légtérben szálló mikrobákat is megsemmisíti.

Környezetbarát vagy? Nos, mindez vegyszermentes, nincs mellékterméke.

A csírátlanítás “biológiája”

Az UV-C fény csírátlanító hatású. A falra szerelhető lámpák a raktárban akár 24 órán át működtethetőek. Üzemhelyiségben olyan időben, amikor senki nem tartózkodik bent.

Védőszemüvegre fel! Ha csak rövid időre lépnél be, szemed védelmével megteheted, de ha tovább maradnál, akkor ajtónyitást érzékelő kapcsolóval lehet lekapcsolni a lámpatestet.

Milyen a légtér kezelése?

A hatékonyság kulcsa a termelőüzem levegőjének kezelése. Mivel a lámpák nem használatosak a termeléskor, a légtér kezeletlen marad. A bekerülő kórokozók szabadon szennyezhetnek.

Mind tudjuk, hogy a biztonság elsődleges, ezért a csíramentesség érdekében három fő légkezelési mód különíthető el:

  1. UV4AIR Simple: Egy fali nyílásra szerelt ventilátor áramoltatja be a levegőt, amit az UV lámpák kezelnek.

  2. UV4AIR Active: A készülék folyamatosan aktív.

  3. UV4AIR Duct: Légcsatornába épített berendezés, amely folyamatos légáramlást biztosít. Ventilátorával hajtja levegőt. Az áthaladó levegőt pedig a lámpák csírátlanítják, és az végül visszakerülhet a helyiségbe.

Nos, látjuk, három a magyar igazság! A lámpák zárt készülékben működnek, a környezet számára nem veszélyes a sugárzás. A Hollandimpex Kft. személyesen, talán még többet is elmondhat neked az eljárásokról, mint amennyit én megtudtam!

A konkrét munkafolyamatokról...

Meghatározott munkafolyamatokra egyedi kivitelezésű, a gépsor adott szakaszain felhasználható UV készülék szükséges. Ilyen például valamely áruszállító szalagon haladó “termék” UV alagúttal történő beépítése.

Tudtad, hogy a csomagolás előtti UV kezelés meghosszabbíthatja az eltarthatóság idejét? A csomagolóanyagba zárt légtér is csíramentessé válik!

A technológia hatékony fegyver a listeria, salmonella vagy PRRS vírus ellen! Ez a technológia fegyver és védelem. “Erő és garancia.”

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.