<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

A húsipari tevékenységek óriási kockázatokkal és felelősséggel járnak. A higiénia biztosításához minimálisra kell szűkíteni a fertőzésveszélyt megannyi felületen, mint például a feldolgozó gépeken, termékeken. Tudod, nem minden az, aminek látszik! A látszólag fénylő, szemvakító tisztaságú fém felületeken is képződhetnek ún. biofilm telepek, amelyek kiiktatása lehetetlen a szokásos takarítási technikákkal. De akkor mi a “patyolat” titka?

Elárulom! A csírátlanítás kulcsa Az UV lámpa

A germicid lámpa pusztító sugárzása 253,7 nm-es, ami már a légtérben szálló mikrobákat is megsemmisíti.

Környezetbarát vagy? Nos, mindez vegyszermentes, nincs mellékterméke.

A csírátlanítás “biológiája”

Az UV-C fény csírátlanító hatású. A falra szerelhető lámpák a raktárban akár 24 órán át működtethetőek. Üzemhelyiségben olyan időben, amikor senki nem tartózkodik bent.

Védőszemüvegre fel! Ha csak rövid időre lépnél be, szemed védelmével megteheted, de ha tovább maradnál, akkor ajtónyitást érzékelő kapcsolóval lehet lekapcsolni a lámpatestet.

Milyen a légtér kezelése?

A hatékonyság kulcsa a termelőüzem levegőjének kezelése. Mivel a lámpák nem használatosak a termeléskor, a légtér kezeletlen marad. A bekerülő kórokozók szabadon szennyezhetnek.

Mind tudjuk, hogy a biztonság elsődleges, ezért a csíramentesség érdekében három fő légkezelési mód különíthető el:

  1. UV4AIR Simple: Egy fali nyílásra szerelt ventilátor áramoltatja be a levegőt, amit az UV lámpák kezelnek.

  2. UV4AIR Active: A készülék folyamatosan aktív.

  3. UV4AIR Duct: Légcsatornába épített berendezés, amely folyamatos légáramlást biztosít. Ventilátorával hajtja levegőt. Az áthaladó levegőt pedig a lámpák csírátlanítják, és az végül visszakerülhet a helyiségbe.

Nos, látjuk, három a magyar igazság! A lámpák zárt készülékben működnek, a környezet számára nem veszélyes a sugárzás. A Hollandimpex Kft. személyesen, talán még többet is elmondhat neked az eljárásokról, mint amennyit én megtudtam!

A konkrét munkafolyamatokról...

Meghatározott munkafolyamatokra egyedi kivitelezésű, a gépsor adott szakaszain felhasználható UV készülék szükséges. Ilyen például valamely áruszállító szalagon haladó “termék” UV alagúttal történő beépítése.

Tudtad, hogy a csomagolás előtti UV kezelés meghosszabbíthatja az eltarthatóság idejét? A csomagolóanyagba zárt légtér is csíramentessé válik!

A technológia hatékony fegyver a listeria, salmonella vagy PRRS vírus ellen! Ez a technológia fegyver és védelem. “Erő és garancia.”

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.