<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A Fejér B.Á.L. és a Market közel 30 milliárd forintért dolgozhat - első szándékból.

Mészáros Lőrinc gyerekeinek cége, a Fejér B.Á.L., valamint a Garancsi Istvánhoz köthető Market nyerte azt a közbeszerzést, melyet a fóti filmstúdió bővítésére írtak ki, számol be a Népszava.

A beruházás becsült összege közel 30 milliárd forint, de a lap megjegyzi, hogy a gyakorlat szerint ez nem a végső ár, ennél többe kerülhet a teljes projekt. Mivel a fejlesztés összköltsége 42 milliárd forint, a drágulásra van is lehetőség.

Ezt kell felépíteniük:

  • négy új, egyenként 2500 négyzetméter területű, eredeti hangfelvételre alkalmas műterem - ezekből kettő-kettő egymás mellé épül, szerkezetileg teljesen különállóak, de összenyithatóak két darab 5000 négyzetméteres műteremmé
  • egy reprezentatív fogadóépület
  • a műtermek fejépületében kiszolgálóhelyiségek
  • új külön álló produkciós célú kiszolgáló épületek - ezek energiaellátása megújuló lesz

A kírás azt is valószínűsíti, hogy alvállalkozók bevonására lesz szükség.  

(Népszava)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.