2018. március 23. 09:46
mfor.hu

A japán gyár is ráfekszik az elektromos és a hibrid járművekre, az új modellek már ilyen hajtást is kapnak.

A Nissan is benevezett az elektromos autók versenyébe. A japán (francia) gyártó ma hajnalban közölte, hogy 2022-ig évi 1 millió darab hibrid és tisztán elektromos hajtású autót kívánnak eladni globálisan. A tisztán elektromos járművekre (EV) vonatkozóan 8 teljesen új modellel rukkolhatnak elő, ebből 4-et kifejezetten a kínai piacra szánnak. Az amerikai piacon népszerű(bb) Infiniti prémiummárka EV modelljei 2021 lesznek elérhetőek, írta reggeli hírlevelében az Equilor. 

A Nissan-Renault a Mitshubishi felvásárlásával összesen 12 új elektromos autót tervez a piacra dobni, melyek segítségével 2022-re az éves értékesítési szám 14 millió darabra kúszhat fel. Összehasonlításképpen, a csoport tavaly 10,6 millió darab autót adott el.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.