1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A japán gyár is ráfekszik az elektromos és a hibrid járművekre, az új modellek már ilyen hajtást is kapnak.

A Nissan is benevezett az elektromos autók versenyébe. A japán (francia) gyártó ma hajnalban közölte, hogy 2022-ig évi 1 millió darab hibrid és tisztán elektromos hajtású autót kívánnak eladni globálisan. A tisztán elektromos járművekre (EV) vonatkozóan 8 teljesen új modellel rukkolhatnak elő, ebből 4-et kifejezetten a kínai piacra szánnak. Az amerikai piacon népszerű(bb) Infiniti prémiummárka EV modelljei 2021 lesznek elérhetőek, írta reggeli hírlevelében az Equilor. 

A Nissan-Renault a Mitshubishi felvásárlásával összesen 12 új elektromos autót tervez a piacra dobni, melyek segítségével 2022-re az éves értékesítési szám 14 millió darabra kúszhat fel. Összehasonlításképpen, a csoport tavaly 10,6 millió darab autót adott el.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!