<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Amikor valaki vállalkozni kezd, akkor az egyik marketingstratégiai eszköze az adott termékek, szolgáltatások reklámozása lesz különféle platformokon és felületeken.

Azonban ezeknek a termékeknek és szolgáltatásoknak a reklámozása nem mindig hozza el a várva várt eredményeket. Ilyenkor egy ütős szövegre lehet szükség, ami kifejezetten a célközönségnek szól és cselekvésre készteti ezt a bizonyos közösséget. A szövegírás nem más, mint a marketing és a reklám egyik kulcseleme.

Miért fontos a szövegírás és kik azok a szövegírók?

Ha tehát van egy vállalkozásunk, akkor a célunk között szerepel, hogy sikeresen működjön. Ehhez reklámokat és különféle marketingstratégiákat alkalmazunk. Ezek is nagyon fontosak a vállalkozás elindításában és felfuttatásában, de a vállalkozáshoz kapcsolódó cikkek és szövegek fogják igazán vásárlásra motiválni az embereket. Ezeket a szövegeket profi szövegírók írják, akik az adott szövegeket úgy építik fel, hogy annak minden szava, mondata érdekelje a cél - és vásárlóközönséget. Tehát egy-egy cég, vállalakozás reklámjaihoz és marketingstratégiájához szorosan kapcsolódik a szövegírás, amely mögött mindig képzett, profi szövegíró áll.

A szövegíró írhat weboldalakra cikkeket, blogcikkeket is készíthet, de nem áll távol tőle a szociális média felületek kezelése sem, hiszen az emberek elsősorban ezeken a felületeken tájékozódnak és gyűjtenek információkat, olvasnak véleményeket egy-egy adott szolgáltatással, termékkel kapcsolatban.

Kiknek írhatnak a szövegírók, kiknek lehet szüksége szövegek írására? A skála meglehetősen széles. Minden olyan cégnek és vállalkozásnak, akiknek fontosak a vásárlói, az ügyfelei, azaz a célközönsége. A szövegíróknak meg van az a képessége, hogy létrehozzák azt a bizonyos köteléket a nagyobb cégek, a kisvállalkozások, a különféle kereskedelmi egységek, a startup vállalatok, az online működő webshopok vagy akár a nonprofit szervezetek és a vásárlók, kliensek között.

Amikor a fent említett vállalkozást vezetők meghallják azt a szót, hogy szövegírás, valami nagyon bonyolult dologra gondolnak. Azonban, hogy megértsék a szövegírás fontosságát, elsősorban a saját cégük, vállalkozásuk céljait és igényeit szükséges felmérniük és akkor mindenki láthatja, hogy önmagában egyetlen marketingstratégia sem lesz elegendő, hogy az adott célközönséget megszólítsuk és mozgósítsuk. Itt jönnek a képbe a szövegírók, akik fel vannak vértezve azzal a tudással és rendelkeznek azokkal a készségekkel és képességekkel, amelyekből az adott vállalkozás is profitál majd. Nem mellesleg rengeteg időt is megspórolhatnak azok, akik professzionális szövegírókra bízzák a szövegírást. A szövegírás költségekkel jár ugyan, de ez az összeg rövid időn belül és sokszorosan megtérül a szövegírást megrendelő cégek számára.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.