<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Már a home office berobbanása előtt is nagyon sok munkáltató bocsátott rendelkezésére az alkalmazottaknak mobiltelefont, számítógépet vagy laptopot, esetleg e-mail fiókot. Amennyiben ezek fölött némi ellenőrzést is szeretnénk gyakorolni, a helyzet mindenféleképpen rendezést kíván.

Adatvédelmi és egyéb jogi ügyek online

Az eKRS jogi ügyintéző rendszeren keresztül elérhető adatvédelmi nyilatkozat az ehhez hasonló, rendezésre váró helyzetekre ad választ. Továbbá weboldalak és társasházak számára is elérhető csomag, amellyel könnyen, egyszerűen, a jogszabályoknak is tökéletesen megfelelve rendezhetjük az adatvédelemmel kapcsolatos kérdéseket.

Természetesen ez a jogi platform ennél sokkal több lehetőséget kínál. Összesen kilenc különböző ügytípusban rendelkezhetünk ügyeinkről, kezdve a magánszemélyi rendelkezésekkel, az adatvédelemmel, valamint ingatlannal (adás-vétel, bérbeadás, csere, ajándékozás) kapcsolatosan, folytatva a követeléskezelésen (kölcsönszerződések és felszólítások), egészen a cégügyekkel összefüggő feladatokig, a cég megalapításától kezdve, egyéb cégügyeken, munkaszerződéseken, home office szabályzatokon, valamint cégoptimalizáló csomagon keresztül a cégmentő megoldásokig, hiszen bárki kerülhet átmenetileg nehéz helyzetbe.

Miért bízhatunk meg az eKRS-ben?

Az eKRS megbízható, mivel a KRS Ügyvédi Iroda online szolgáltatásaként vehetjük igénybe, ennek megfelelően pedig kiváló szakmai háttérrel rendelkezik. Nem kell tehát azon aggódnunk, hogy az itt létrehozott dokumentumok vagy szerződések nem teljes értékűek, ezek ugyanis akár bíróság előtt is megállják a helyüket.

Az egyetlen, amivel számolnunk kell, az a vele járó előnyök hosszú sora!

Milyen előnyökkel jár az eKRS használata?

Ezzel a szolgáltatással időt, energiát és pénzt spórolhatunk. Mivel az ügyintézések nem igényelnek személyes találkozót, ezért az időpont-egyeztetésre, az utazásra és a személyes találkozóra szánt idő egyaránt megnyerhető vele, amelyet más fontos ügyeinkre fordíthatunk. 

Energiát is spórolunk ezek révén, hiszen gyorsan és rugalmasan intézhetünk mindent, amire szükségünk van, amely nem igényel személyes konzultációt, s amely révén egyszerűbben oldhatjuk meg a nehéz helyzeteket is, amelyek korábban ügyvédi iroda meglátogatásához voltak kötöttek. 

Ráadásul, mivel a szolgáltatás nagymértékben automatizmusokon alapul, ezért előre tudható, fix költségeket kell fordítanunk az ügyek elrendezésére.

Ezenfelül az itt elkészített dokumentumok nem csupán megfelelnek az aktuálisan rájuk vonatkozó szabályoknak, hanem el sem fognak veszni, mivel a regisztráción keresztül bármikor újra elérhetőek, letölthetőek és kinyomtathatóak maradnak. Válaszd te is az eKRS-t, s mostantól intézd ügyeidet rugalmasan, gyorsan, elektronikus formában! Ha pedig bármilyen szempontból elakadnál, a KRS Ügyvédi Irodára bátran számíthatsz!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.