<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Akár kétezer forinttal is nőhet a havi előfizetési díj januártól, de aki decemberig lép, az jócskán mérsékelheti az áremelés mértékét.

Lapunkhoz eljuttatott közleményez szerint A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. (DIGI), valamint a társaságba olvadó Invitel Zrt. 2023. január 1-től módosítja vezetékes és műholdas szolgáltatásainak listaárát. A közlemény szerint a cég " a jelenlegi makrogazdasági helyzethez igazítja szolgáltatásainak árazását", és a magyarországi árszínvonal gyors emelkedése, illetve az energiaválság miatt kényszerül áremelésre.

Az áremelés nem érinti a hűségidős szerződéssel rendelkező ügyfeleket, viszont

"az önálló vezetékes internet szolgáltatással rendelkező ügyfelek előfizetésének ára 2.000 forinttal, a csak műholdas (DTH) előfizetéssel rendelkező ügyfelek szolgáltatásainak ára 1.000 forinttal, míg a két vagy három vezetékes szolgáltatással rendelkezők csomagjai 1.500 forinttal kerülnek többe januártól".

Aki ezt mérsékelni akarja, annak több lehetőséget is biztosít a cég. A DIGI

"az árváltozással egy időben a szolgáltató hűségprogramot és e-Pack néven új elektronikus számlázási csomagot és ehhez kapcsolódó kedvezményt vezet be. A most bevezetett hűségprogrammal a 12 hónapos hűségidőt vállaló ügyfelek számára – a 2023. január 1-től érvényes listaárakhoz képest – az egy termékkel rendelkezők esetében 500 forint, a két vagy három szolgáltatásra előfizetőknél 1000 forint havidíj kedvezményt biztosít a DIGI. Emellett az az új e-Pack csomaghoz kapcsolódó kedvezmény aktiválása havonta további 500 forint szolgáltatási díjkedvezményt is jelenthet az előfizetőknek. Az új díjkedvezménnyel minden vezetékes vagy műholdas szolgáltatást igénybe vevő előfizető élhet. Fontos, hogy a korábban már elektronikus számlázásra átállt ügyfeleknek is nyilatkozniuk kell, amennyiben az új e-Pack csomagot és a hozzá tartozó kedvezményt igénybe szeretnék venni."

A hűségidő vállalásáról és az elektronikus számlázásra való áttérésről az ügyfelek az interneten, mobilapplikáción keresztül, az ügyfélszolgálati pontokon, valamint a 1272-es telenfonszámon is nyilatkozhatnak, és erre a DIGI ügyfeleinek december 5-éig, az Invitel ügyfeleinek december 15-éig van lehetőségük, ha azt szeretnék, hogy a kedvezmények már januári számláikban is érvényesüljenek.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.