<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

 

A megveszLAK.hu oldala budapesti albérleteket kínál a kereső felhasználók számára. Egyszerűen választhatunk például a házak és a lakások között, csupán csak szűrni kell a keresőben a megfelelő kategóriára.

Budapest településének bármely kerületében tudunk keresni bérleti díj szerint, így akár egy rendkívül olcsó albérletet is találhatunk.

Az ingatlan hirdetési portál kínálata

Aki albérletet keres Budapesten, több kiadó ingatlan típus közül választhat. Ilyen például a ház, lakás, telek, nyaraló, garázs, iroda, üzlethelyiség, de a mezőgazdasági-, vendéglátási-, ingatlan, a fejlesztési terület és az intézmény is ide sorolható.

Az albérlet Budapest keresőszóra rengetegen keresnek rá nap mint nap. Szerencsére a megveszLAK.hu weblapon több száz budapesti albérlet között böngészhetünk, melyek között használt és új építésű ingatlanok is előfordulnak.

Így alkalmazzuk a keresőt, hogy sikerrel járjunk!

  • Határozzuk meg a kategóriát, és az alkategóriát!

A feladat nem más, mint hogy leszűkítsük a hatalmas ingatlankínálatot a saját igényeink szerint. Ezt követi az alkategória kiválasztása. Ilyen alkategória lehet a sorház, ikerház, és az önálló ház is. Akár több alkategóriára is szűrhetünk egyszerre. Erre a részletes keresőben lesz módunk.

  • Milyen településen kívánunk nézelődni?

Jelen esetben a kiadó lakás Budapest szűrőket kell kiválasztani, hogy megtaláljuk a számunkra tökéletes ingatlant. Ha csak nagyjából tudjuk meghatározni a keresés helyszínét, akkor van arra módunk, hogy egy tágabb terület (pl. belváros) kiválasztásával kiterjesszük a keresést annak 5-50 km-es körzetére. A program a koordináták szerint fogja kilistázni számunkra az összes kiadó ingatlant. Nézzük mennyibe kerül a bérlés!

  • Az ár is számít

Előnyös, ha tisztázzuk magunkban, hogy nagyjából mennyit tudunk adni egy kiadó ingatlanért a bérlés során, mert így a kereséskor rengeteg időt szabadítunk fel a magunk számára. A gyors és pontos lista érdekében tehát a kategória, alkategória, és a kerület mellett az ár is egy jó keresési tényező. Lehet jelölni a legkisebb és a legnagyobb árat is, akár egy időben mind a kettőt.

Egyéb keresési feltételekkel is elősegíthetjük a keresést!

A találati lista pontosítása érdekében az igazán felhasználóbarát oldalakon még több paramétert is beállíthatunk. Ezek közé tartozik az alapterület, a telekterület, és még a szobaszám is. Ez utóbbi igen népszerű szűrő. 

Amennyiben nem szeretnénk látni ugyanazt a hirdetést több hirdetőnél is, alkalmazzuk bátran a duplikált hirdetések szűrőfeltételét. Ami ekkor történik: a kód kísérletet tesz arra, hogy az ugyanolyan paraméterekkel rendelkező kiadó budapesti ingatlanok közül csak egyet jelenítsen meg a felhasználó számára.

A nekünk tetsző budapesti albérletet megoszthatjuk ismerőseinkkel, hogy segíthessenek nekünk a döntésben. Ha pedig nekünk akad kiadó albérletünk, könnyedén feladhatjuk a hirdetésünket a weboldalon.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.