2019. november 26. 16:30

A magyar kormány elővezette a vételi szándékot.

Indokolt, hogy állapotfelmérő beszélgetéseket folytassunk a Dunaferről - közölte mai parlamenti meghallgatásán Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. A dunaújvárosi acélipari cég jelenleg orosz tulajdonban van, és az elmúlt időszakban negatív hírek érkeztek a vállalattól, komoly leépítésre készülnek.

A miniszter felidézte hogy az orosz féllel folytatott egyeztetések során - például az Orbán-Putyin találkozók örvén - szóba került a Dunaferr.

A magyar kormány világossá tette álláspontját, hogy akár a magyar állam, vagy akár nem állami szereplők készek magyar tulajdonba venni a céget. Szijjártó Péter szerint az orosz fél nem zárkózik el a tárgyalásoktól, de még nem történt konkrét megbeszélés az ügyben.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.