1p

A Budapest Honvéd FC döntött komoly megszorításokról, melynek keretében bezárják a Bozsik Arénát is.

A Budapest Honvéd FC működésének és munkavállalóinak biztonsága, valamint a munkahelyek megvédése érdekében számos intézkedést vezetett be, derül ki az egyesület honlapján közzétett tájékoztatóból.

Ennek keretében home office-munkarendet alkalmaznak minden területen, ahol lehet. Továbbá az energiatakarékosság jegyében a klub intézményeiben szabályozta a központi hőmérsékletet valamint az energiafelhasználást.

Elég szigorú intézkedésnek tűnik, hogy pályafűtést az idei évben nem használja a klub, ahogy az is, hogy még az első csapat edzéseit is átszervezték annak érdekében, hogy kevesebbet kelljen világítani. A legmeglepőbb döntésnek mindazonáltal az tűnik, hogy a november 13-i, Ferencváros elleni mérkőzés után a klub bezárja a Bozsik Arénát, melynek újranyitásáról január végén dönt majd, mérlegelve a hazai mérkőzések más helyszínen történő lebonyolítását is.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!