<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A Budapest Honvéd FC döntött komoly megszorításokról, melynek keretében bezárják a Bozsik Arénát is.

A Budapest Honvéd FC működésének és munkavállalóinak biztonsága, valamint a munkahelyek megvédése érdekében számos intézkedést vezetett be, derül ki az egyesület honlapján közzétett tájékoztatóból.

Ennek keretében home office-munkarendet alkalmaznak minden területen, ahol lehet. Továbbá az energiatakarékosság jegyében a klub intézményeiben szabályozta a központi hőmérsékletet valamint az energiafelhasználást.

Elég szigorú intézkedésnek tűnik, hogy pályafűtést az idei évben nem használja a klub, ahogy az is, hogy még az első csapat edzéseit is átszervezték annak érdekében, hogy kevesebbet kelljen világítani. A legmeglepőbb döntésnek mindazonáltal az tűnik, hogy a november 13-i, Ferencváros elleni mérkőzés után a klub bezárja a Bozsik Arénát, melynek újranyitásáról január végén dönt majd, mérlegelve a hazai mérkőzések más helyszínen történő lebonyolítását is.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.