<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A szorongatott helyzetű műtrágyamágnás szerint a hatalom tönkre akarja tenni az érdekeltségeit, hogy olcsón megszerezze a birodalmát.

Bige László, milliárdos két oltás után kapta el a koronavírust, de nem voltak súlyos tünetei - mondta a HVG-nek adott interjújában. A kötelező oltással kapcsolatban kifejtette, nem fogja cégeinél kötelezővé tenni, ez egy "sátáni döntés, amellyel a kormány le akarja rázni magáról a felelősséget, mint kutya a bolhát".

Bár nemrégiben azt mondta, támogatná Márki-Zay Pétert, mégsem érzi, hogy valamelyik oldal felé elkötelezett lenne. Független, szabad gondolkodású embernek tartja magát, akinek véleménye van. "Márki-Zay az egyetlen, aki közel áll a szívemhez, mert ő nem egy pártot, egy csoportot, hanem az egész országot képviseli" - mondta a miniszterelnök-jelöltről.

Bige László: eszem ágában nincs átadni a vállalataimat (Fotó: MTI)Bige László: eszem ágában nincs átadni a vállalataimat (Fotó: MTI)

Az ellene zajló büntetőperekkel kapcsolatban azt mondta, nem ő vesztegetett, hanem állítólag őt vesztegették meg, hogy ellopja a saját pénztárcáját, és kárt okozzon saját magának. Mindig készül úgynevezett szabványon kívüli termék, ami azt jelenti, hogy minimális eltérés lesz az áru minőségében, nedvességtartalmában. Ez náluk körülbelül havi ezer tonna.

hirdetés

"Azt rótták fel nekünk, hogy ezt nem piaci átlagáron adtuk el – de hát nem is adhattuk volna. A leértékelésről mindig egy bizottság dönt, amelyben több vezetőtársam ül. Meg sem hallgatták őket, de a menedzsment és a vállalat igazgatótanácsa leírta a rendőrségnek, hogy minden szabályosan történt, a felső vezetők tudtával." Ezzel az egésszel arra utalt, hogy egy jól felépített támadássorozatról van szó. Bige szerint a politikai hatalom törvényesnek látszó módon szeretné ellopni a vállalatait.

"Ők üzenték meg nekem, hogy ha eltakarodom külföldre, békében elvonulhatok, különben lecsuknak. De ez nem opció, eszem ágában sincs átadni a vállalataimat senkinek."

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.