TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

Megjelent a rendelet: csak május 1. és 3. között oldják fel a virágüzletekre vonatkozó korlátozást.

A szerdai kormányülésen döntött a kormány a kijárási korlátozások enyhítéséről, Orbán Viktor este a Facebookon közzétett videójában számolt be a döntésekről. Ezek egyike hogy péntektől a virágüzletek korlátozás nélkül nyitva tarthatnak, hiszen anyák napjára készülünk - mondta a miniszterelnök.

Éjszaka meg is jelent a Magyar Közlönyben az a rendelet, amely az intézkedést tartalmazza - ez alapján annyival érdemes kiegészíteni a bejelentést, hogy az enyhítés csak három napig tart. A szöveg úgy szól:

"az anyák napjára tekintettel 2020. május 1-jén, 2-án és 3-án az  elsősorban dísznövényt árusító üzlet (a továbbiakban: virágüzlet) korlátozás nélkül nyitva tarthat."

A virágüzletben a teljes nyitvatartási idő alatt megengedett a tartózkodás és a vásárlás - írja a rendelet.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.