2018. június 2. 12:34
mfor.hu

A döntésről szóló közlemény pénteken jelent meg a tőzsde honlapján.

Az Opus Global Nyrt. tulajdonában álló Mediaworks Hungary Zrt. döntött a Népszabadság Kiadó és Nyomdaipari Zrt. jogutód nélküli, végelszámolással történő megszüntetéséről - derül ki a BÉT honlapján megjelent közleményből. 

Fotó: MTI Fotó: MTI

Eszerint a Mediaworks a kisebbségi, közös tulajdonú részvény képviselőjével együttesen, egyhangúlag döntött a Népszabadság Kiadó és Nyomdaipari Zrt. jogutód nélkül, végelszámolással történő megszüntetéséről. A végelszámolás kezdő időpontja: 2018. július 1. napja.

A Népszabadságot 2016 októberében teljesen váratlanul szüntette meg a Mediaworks, de ezek szerint a kiadó cég a mai napig működik.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.