2019. október 8. 14:33

Tavaly októberben hozták létre a konferenciaszervezéssel foglalkozó közös vállalkozásukat.

A hatályos cégnyilvántartási adatok szerint tavaly október legvégén jegyezték be az E-Ground Productions Kft.-t, mely cégben a Borkai család és a Vörösbaranyi család tagjai egyaránt érdekeltek.

Borkai Zsolt Borkai Zsolt

A Borkai család feje, Borkai Zsolt, Győr polgármestere ezekben a napokban egészen más tevékenységével hívta fel magára a figyelmet. A polgármester-választásra időzített, leleplezőnek szánt blogbejegyzés-sorozat a keresztény erkölcsökbe ütköző cselekedetekkel hozta - fotókkal és videókkal illusztráltan - összefüggésbe az egykori tornász olimpiai bajnokot.

Borkai utóbb részben elismerte, hogy ő szerepel a felvételeken. Mindez az önkormányzati választás előtt felettébb kínos helyzetbe hozta a győri kormánypártokat.

A botrány kitörése óta sorra jelennek meg írások, melyek a polgármester és üzleti, egyben baráti körének állítólagos összefonódásait, érdekeltségeit mutatják be. Ennek során látott napvilágot az az értesülés, mely szerint Borkai Zsolt fia, Borkai Ádám egy, az elmúlt években árbevétellel nem rendelkező cégnél van bejelentve ügyvezetőként, havi egymilliós fizetéssel (válaszonline). A cikk szerint felvetődik a kérdés, hogy vajon miből és mire fizették az ügyvezetőt.

Van azonban egy másik céges érdekeltsége is a 24 éves Borkai Ádámnak. Az E-Ground Productions Kft.-t 2018. október 30.-án jegyezték be, és jelenleg négy tulajdonosa van a konferenciaszervezéssel foglalkozó vállalkozásnak: Borkai mellett Vörösbaranyi Dávid, Vörösbaranyi Armand és Juhos Bence Attila.

A Vörösbaranyi név ismerős lehet a sportberkekben járatosaknak: Vörösbaranyi József az egyik legismertebb magyar játékosmenedzser, ügyfelei közé tartozik mások mellett Dzsudzsák Balázs is. Cége, a Stars & Friends Hungary Kft. a referenciái közt említik Varga Rolandot és Priskin Tamást, az FTC játékosait, vagy a szintén válogatott kerettag Pátkai Mátét, a Mol Fehérvár Fc csapatának tagját.

A Stars & Friend kapcsolattartói között találjuk Vörösbaranyi Dávidot, aki irodavezető a cégnél. A névazonosság, illetve az, hogy egy cégnél dolgoznak, feltételezi, hogy rokoni kapcsolat áll a két Vörösbaranyi között.

A fiatalemberek tulajdonában álló, lassan egy éves E-Ground tevékenységének egyelőre nincs nyoma a világhálón, saját internetes oldalt nem dob fel a kereső, érdemi üzleti hír velük kapcsolatban még nem jelent meg.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!