2019. október 8. 14:33

Tavaly októberben hozták létre a konferenciaszervezéssel foglalkozó közös vállalkozásukat.

A hatályos cégnyilvántartási adatok szerint tavaly október legvégén jegyezték be az E-Ground Productions Kft.-t, mely cégben a Borkai család és a Vörösbaranyi család tagjai egyaránt érdekeltek.

Borkai Zsolt Borkai Zsolt

A Borkai család feje, Borkai Zsolt, Győr polgármestere ezekben a napokban egészen más tevékenységével hívta fel magára a figyelmet. A polgármester-választásra időzített, leleplezőnek szánt blogbejegyzés-sorozat a keresztény erkölcsökbe ütköző cselekedetekkel hozta - fotókkal és videókkal illusztráltan - összefüggésbe az egykori tornász olimpiai bajnokot.

Borkai utóbb részben elismerte, hogy ő szerepel a felvételeken. Mindez az önkormányzati választás előtt felettébb kínos helyzetbe hozta a győri kormánypártokat.

A botrány kitörése óta sorra jelennek meg írások, melyek a polgármester és üzleti, egyben baráti körének állítólagos összefonódásait, érdekeltségeit mutatják be. Ennek során látott napvilágot az az értesülés, mely szerint Borkai Zsolt fia, Borkai Ádám egy, az elmúlt években árbevétellel nem rendelkező cégnél van bejelentve ügyvezetőként, havi egymilliós fizetéssel (válaszonline). A cikk szerint felvetődik a kérdés, hogy vajon miből és mire fizették az ügyvezetőt.

Van azonban egy másik céges érdekeltsége is a 24 éves Borkai Ádámnak. Az E-Ground Productions Kft.-t 2018. október 30.-án jegyezték be, és jelenleg négy tulajdonosa van a konferenciaszervezéssel foglalkozó vállalkozásnak: Borkai mellett Vörösbaranyi Dávid, Vörösbaranyi Armand és Juhos Bence Attila.

A Vörösbaranyi név ismerős lehet a sportberkekben járatosaknak: Vörösbaranyi József az egyik legismertebb magyar játékosmenedzser, ügyfelei közé tartozik mások mellett Dzsudzsák Balázs is. Cége, a Stars & Friends Hungary Kft. a referenciái közt említik Varga Rolandot és Priskin Tamást, az FTC játékosait, vagy a szintén válogatott kerettag Pátkai Mátét, a Mol Fehérvár Fc csapatának tagját.

A Stars & Friend kapcsolattartói között találjuk Vörösbaranyi Dávidot, aki irodavezető a cégnél. A névazonosság, illetve az, hogy egy cégnél dolgoznak, feltételezi, hogy rokoni kapcsolat áll a két Vörösbaranyi között.

A fiatalemberek tulajdonában álló, lassan egy éves E-Ground tevékenységének egyelőre nincs nyoma a világhálón, saját internetes oldalt nem dob fel a kereső, érdemi üzleti hír velük kapcsolatban még nem jelent meg.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.