3p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az év bármely időszakában megyünk el nyaralni, ahol gyerek van egy családban, az utazási célpont kiválasztásában a legfontosabb szempontok között szerepel, hogy az adott helyszínen van-e elég látnivaló vagy program, amely leköti a gyermeket vagy gyermekeket is. Ugyanis hiába választunk olyan szállodát, ahová mi, szülők szívesen utazunk, ha közben mindig azt halljuk, hogy “unatkozom”.

Aktív időtöltés minden korosztálynak

Akár több generáció tagjai is megtalálják számításukat, ha úti cél gyanánt a hévízi Hotel Európa Fit****superior családbarát szállodát választják, ahol igyekeznek mindenféle korosztály számára állandó programlehetőségeket biztosítani.

Viszont ha több különféle generáció szeretne együtt utazni, akkor is jó választás az Európafit, hiszen az aktív kikapcsolódás mellett a nyugodt pihenés pillanatait is meglelhetik az idősebbek is. A nagyszülők vigyázni is tudnak a kisebbekre, ha a szülők kikapcsolódni szeretnének. Amennyiben erre nincs mód, akkor a szálloda animátorai gyermekfelügyeletet is biztosítanak, előzetes egyeztetést követően, térítés ellenében.

Igazi rumliszoba vár a kisebbekre

Egy gyerek a rendetlenség létrehozásában profi csak igazán, így nem csoda, hogy a gyerekek játszószobája ezt a nevet kapta a szállóban. A Roomli tényleg csak a gyerekek játszóbirodalma, akik itt mindent megtalálhatnak a társasoktól kezdve a plüssökig, de ha ahhoz van kedvük, a tágas tereknek köszönhetően szabadon futkározhatnak, ugrálhatnak. És még az is megtörténhet, hogy nem is lesz itt olyan nagy rendetlenség.

A nagyobbakra egy modern helyiség vár, ahol helyet kapnak a konzolok, a videójátékok, de tartanak itt különféle interaktív foglalkozásokat is. Az energiák levezetésére a zsetonos játékokat ajánlják. A szállodában már a legújabb játékok is elérhetők, így nem lesz meglepő, ha a gyerkőc ki sem akar jönni majd ebből a szobából, de azért igyekezzünk fenntartani az egészséges egyensúlyt a játék és a aktív szállodai pihenés között.

Az iskolai szünetekben, hosszú hétvégéken biztosított gyermekprogramok különösen nagy segítséget jelentenek a szünidőkben, nagy hangsúllyal a nyári vakáció időszakára, amikor sok szülőnek nehéz megoldania, ki vigyázzon adott hetekben a gyerekekre. Az Európafit segít Önnek gyermeke ellátásában az iskolai szünetek alatt.

Gyerekrészleg a wellness-spában is

Ha már eleget ücsörögtek a lurkók a virtuális szobában, itt az ideje egy kis aktív kikapcsolódásnak és mozgásnak. Az Európafitben beltéren és kültéren egyaránt, egész évben várják a medencék a fürdőzőket, a gyerekek számára pedig külön pancsolót hoztak létre. Persze a nagyobbak a felnőtt medencéket is kipróbálhatják szülői felügyelet jelenlétében.

Kicsinek és nagynak egyaránt jól fog esni, ha a mozgás és fürdés után ellátogatnak a szálloda éttermébe, ahol megkóstolhatják a már ismert hazai ízeken túl Zala megye specialitásait. Akik pedig nemzetközi finomságokra vágynak, azok sem fognak csalódni a változatos kínálat láttán.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!