2p

A felvételek szerint jókora tűz volt, személyi sérülés is történt, de a Mol nyugtatja a kedélyeket.

A 24.hu adta hírül, hogy füstfelhő szállt fel kedd reggel a Mol százhalombattai finomítójából. A katasztrófavédelem arról tájékoztta a lapot, hogy a káresemény az üzem területén történt, és a létesítmény saját tűzoltói mellett érdi tűzoltók is részt vettek elhárításában.

"Egy kamion tartályának lefejtése során konténerek gyulladtak ki eddig ismeretlen okból a Dunai Finomító területén, a Mol egyik leányvállalatának székhelyén. A FER létesítményi tűzoltóság az érdi tűzoltóság szakemberivel közösen eloltotta a tüzet. Egy könnyebb személyi sérülés történt. Az eset nincs hatással a finomító normál üzemmenetére és termelési kapacitására, a kivizsgálás elindult"

- válaszolt a Mol a 24.hu érdeklődésére az esetről, amelyről videófelvétel is készült.

A közép-kelet-európai régió egyik legnagyobb kapacitású finomítójaként a százhalombattai üzem létfontosságú szerepet tölt be Magyarország üzemanyagellátásában.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!