2019. november 2. 09:53

A jakuzzik és masszázsmedencék olyan wellness szolgáltatások, amelyeket egyre többen élvezhetnek az otthonukban, anélkül, hogy kimozdulnának. A történetükről, a működési elveikről és a használatukkor kifejtett hatásaikról már számtalan blogbejegyzésünk született. Éppen ezért most egy egészen új oldalukat szeretnénk bemutatni Önnek!

Amellett ugyanis, hogy többféle egészségügyi probléma kezelésében segíthetnek, remek szórakozási lehetőségeket is kínálnak. A világ egyes tájain pedig ezt elképzelhetetlen szintekig emelték, igazán különleges élménnyé varázsolva a fürdőzést.

Jakuzzi 190 méter magasan

Néhány svájci fiatal, akik minden bizonnyal nem szenvednek tériszonytól, egy hidat használva tartószerkezetnek, a medencéjüket 190 méter magasból lógatták le. Az akciójukat fotóval is megörökítették, amelyen egyáltalán nem látszanak rémültnek, annak ellenére, hogy alattuk hatalmas szakadék tátong. A „lebegő „ jakuzzi vízében akár 20 fő is kényelmes elférhetne, de érdekes módon nem tolongott tömeg azért, hogy kipróbálhassák, és azóta sem lett világsiker az ötletből. Ön szívesen megmártózott volna benne?


Úszó masszázsmedence Hollandiában

Úgy tűnik, egyesek nagyon ragaszkodnak a természetes vizek látványához, ezért arra is képesek, hogy időt és energiát nem kímélve, úszó jakuzzit készítsenek. Így tett egy holland fiatalember is, aki ma már nem csak saját felhasználásra gyártja ezeket a csodákat, hiszen 16 ezer euróért bárki rendelhet tőle. A bérlés azért ennél jóval olcsóbb, átszámítva óránként körülbelül 55 ezer forintot kér érte.


Jakuzzis lombház kaland Magyarországon

Ha érdekes jakuzzis élményekre vágyik, nem feltétlenül kell repülőre ülve több ezer kilométert utaznia. Hazánkban egyedülálló módon Noszvajon működik egy lombház hotel, ahol a szállások az erdőben a fák lombjai között találhatók.

Ki ne ábrándozott volna gyerekként arról, hogy legyen egy saját lombháza? Nos, ha megvenni nem is lehet ezeket a kis lakokat, azért pár nap erejéig Ön is részese lehet ennek a kalandnak, amiből természetesen a forró vizes masszázsmedence sem hiányozhat. Érdekes tény, hogy manapság már egyre több vállalkozó ismeri fel a lombházakban rejlő lehetőségeket, és a technika fejlődésével képesek akár több szintes otthonokat is felhúzni a fák felé.Noszvajon egy éjszakáért két fővel számolva körülbelül 50.000 forintot kérnek el. Kuponakciók keretein belül ez kedvezményesebb is lehet.

Utazó luxus jakuzzik

A Jakuzzikat szinte mindenhol el lehet helyezni, nem kivételek ez alól a járművek sem. Az első utazó jakuzzit 1980-ban szerelték be, mégpedig egy Cadillac Eldorado típusú limuzinba. A medence, ahogy gondolni lehet, nem öltött monumentális méreteket, hiszen egyszerre maximum két fő használhatta kényelmesen.

Napjainkban a Futuria Sport + Wellness lakóautó a guruló luxuslakások császára, ami a rengeteg kényelmi szolgáltatás mellett jakuzzival is rendelkezik. Az ára egyébként 5 millió Euro.  

Ha pedig a vízi közlekedést részesíti előnyben, vásárolhat olyan jachtokat, amelyek alapfelszereltsége közé tartoznak a masszásmedencék. Egyes változatokhoz saját személyzet is felbérelhető, és akár 10, vagy annál több vendéget is fogadhat a fedélzeten.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.