<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Folyamatosan érkeznek a hírek arról, hogy dőlnek be a Thomas Cook leányvállalatai, így a magyarországi Neckermannért is sokan aggódnak.
 

A hazai cég helyzete egyelőre stabilnak tűnik, és továbbra is ezt kommunikálják a média felé, hogy hiába vannak bajok a Thomas Cook leányainál, a Neckermann Magyarország önálló társaság és folytatja a normál tevékenységét, és a cég 3,4 milliárd forintos vagyoni biztosítéka garantálja, hogy az utasokat ne érje kár.

Akadtak néhány döccenő

Az már a szeptember 23-án kiadott közleményben is szerepelt, hogy néhány szálláshely kérheti az elutazás napján az utasoktól a számlájuk kiegyenlítését, míg a Facebookon megjelent kommenteket átnézve egy utas transzfer nélkül maradt Korfun. Ez utóbbi azért érdekes, mert a Neckermann válaszából kiderült, hogy azért érinti őket a Thomas Cook csődje, igaz egyelőre nem kritikus mértékben.

Az apróbb fennakadások azért fordulhatnak elő, mert a Neckermann Magyarország egy nemzetközi utazási iroda láncnak volt a tagja, így néhány foglalás a központi rendszeren keresztül került lefoglalásra. Kérjük őrizze meg a számlát és küldje el nekünk a foglalási számmal együtt facebook üzenetben. A lehető legrövidebb időn belül visszautaljuk Önnek az összeget. Köszönjük. – írták az érintett utasnak.

Nemzetközileg nagy a baj

Tovább dől a Thomas Cook-dominó: ma délelőtt a brit turisztikai konszern német leánycége is csődvédelmet kért. A döntés miatt mintegy 140 ezer turista maradhat hoppon. A német vállalat a közelmúltban áthidaló hitelt kért a német kormánytól, amelyet azonban – ellentétben a szintén a csoporthoz tartozó Condor-légitársasággal – eddig nem kapott meg. Részletek korábbi cikkünkben. >>>

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.