<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p


			
		
mfor.hu

A koronavírus-járvány miatt érthetően sokan szeretnének információhoz jutni, így van ez a gazdasági jellegű hírekkel, és az azokkal foglalkozó szakoldalakkal is. Ezek közül az mfor.hu heti nézettsége nőtt a legnagyobb mértékben az idei heti átlagokhoz viszonyítva háromszor annyian, 700 ezer olvasó (real user) kereste fel honlapunkat. A második legnagyobb növekedés kétszeres volt.*

A Privátbankár lapcsoport (ide tartozik az mfor.hu mellett a privatbankar.hu és a piacesprofit.hu is) pedig a múlt héten több mint 1,1 millió olvasót ért el. Az új olvasók elsöprő többségben mobilról és a közösségi oldalakról érkeztek. Az mfor.hu napi átlagos látogatószáma 133 724-re nőtt, a csúcs 205 ezer volt. A Privátbankár esetében 69 ezer real user volt a héten az átlagos napi látogatószám.

A kialakult helyzetben továbbra is azt tartjuk szem előtt, hogy olvasóink hiteles, megbízható információkat kapjanak, de a kormány által kihirdetett veszélyhelyzetben nagyon fontosnak tartjuk a közérdekű információk közlését is, a járvány elleni védekezés tudományosan megalapozott, tényekkel alátámasztható módjának ismertetését. Ezért is készítettünk egy olyan folyamatosan frissülő, és mindhárom lapunkon állandóan kiemelt cikket, amely a legfontosabb közérdekű információkat tartalmazza, és minden oldalunkról elérhető. 

*A vizsgált gazdasági oldalak a következők voltak:

g7.hu, mfor.hu,napi.hu, penzcentrum.hu, piacesprofit.hu, portfolio.hu, privatbankar.hu, vg.hu, valamint bekerült a tudományos jellegű qubit.hu is.
Az adatok (belföldi és külföldi látogatók egyaránt) pedig a magyarországi hivatalos online közönségmérés, a DKT méréseiből származnak, amelyek itt ellenőrizhetők.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.