2020. március 18. 16:45
mfor.hu

A koronavírus-járvány miatt érthetően sokan szeretnének információhoz jutni, így van ez a gazdasági jellegű hírekkel, és az azokkal foglalkozó szakoldalakkal is. Ezek közül az mfor.hu heti nézettsége nőtt a legnagyobb mértékben az idei heti átlagokhoz viszonyítva háromszor annyian, 700 ezer olvasó (real user) kereste fel honlapunkat. A második legnagyobb növekedés kétszeres volt.*

A Privátbankár lapcsoport (ide tartozik az mfor.hu mellett a privatbankar.hu és a piacesprofit.hu is) pedig a múlt héten több mint 1,1 millió olvasót ért el. Az új olvasók elsöprő többségben mobilról és a közösségi oldalakról érkeztek. Az mfor.hu napi átlagos látogatószáma 133 724-re nőtt, a csúcs 205 ezer volt. A Privátbankár esetében 69 ezer real user volt a héten az átlagos napi látogatószám.

A kialakult helyzetben továbbra is azt tartjuk szem előtt, hogy olvasóink hiteles, megbízható információkat kapjanak, de a kormány által kihirdetett veszélyhelyzetben nagyon fontosnak tartjuk a közérdekű információk közlését is, a járvány elleni védekezés tudományosan megalapozott, tényekkel alátámasztható módjának ismertetését. Ezért is készítettünk egy olyan folyamatosan frissülő, és mindhárom lapunkon állandóan kiemelt cikket, amely a legfontosabb közérdekű információkat tartalmazza, és minden oldalunkról elérhető. 

*A vizsgált gazdasági oldalak a következők voltak:

g7.hu, mfor.hu,napi.hu, penzcentrum.hu, piacesprofit.hu, portfolio.hu, privatbankar.hu, vg.hu, valamint bekerült a tudományos jellegű qubit.hu is.
Az adatok (belföldi és külföldi látogatók egyaránt) pedig a magyarországi hivatalos online közönségmérés, a DKT méréseiből származnak, amelyek itt ellenőrizhetők.

 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.