<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Rengeteg borotva kerül a forgalomba, de mivel a borotválkozás egy olyan tevékenység, amely nem éppen veszélytelen (legalábbis akkor nem, ha silány eszközökkel végezzük), egyáltalán nem mindegy, mit használunk erre a célra. Amennyiben Ön is szeretne minőségi borotvákat használni, akkor először járjunk utána annak, hogy mely darabokkal borotválkozhatunk biztonságosan!

Tartson velem egy rövidke cikk erejéig és vegyük górcső alá a borotválkozás eszközeit!

Ezért lényeges, milyen borotvát választunk

A férfi szépségápolás egy összetett terület, hiszen nemcsak az arcszőrzet eltávolítása, de a hajvágás, a szakáll igazítása egyaránt a részét képezi, sőt, néha még a teljes testszőrtelenítés is egy lapon említhető vele. Természetesen ezekben csak minőségi eszközök lehetnek a segítségünkre, de nem mindig kell ekkora összegeket kifizetnünk. A Gastro Bolt borotvaalkatrészei között olyan darabok képviseltetik magukat, amelyek kedvenc gépeink meghibásodása esetén húznak ki minket a slamasztikából. 

Könnyen bosszúságot okoz, amikor a borotvánk elromlik. Ez általában mindig a legrosszabbkor történik meg. Ilyenkor nem feltétlenül az a legjobb megoldás, ha rögtön lecseréljük, ajánlott először a hiba okát megkeresni. 

A Philips termékek használati előnyei

Napjainkra a Philips márkanév egybeforrt a minőség fogalmával, arról nem is beszélve, hogy több területen is megállják a márka termékei a helyüket. Nem meglepő tehát, ha borotva kerül szóba, a márka rögtön ott van az elsők között a fejünkben. A vállalat jól tudja, hogy minden bőr- és szőrzettípus egyedi, nincs két egyforma, így a gépeket is ez alapján tervezték meg. 

A háztartási kisgépek, illetve a borotválkozás eszközeinek gyártásában, forgalmazásában egyaránt jártas a Philips. 1930-ban nagy sikert aratott az elektromos borotvájával, ami magát a tömegpiaci fogyasztást is meghatározta. Az innovatív produktumok iránt igen nagy a kereslet, többek között ezért is az egyik legmegbízhatóbb márkaként tartjuk számon. 

Philips alkatrészekből sincs hiány!

A kényelmes élet alapvető kiegészítői a háztartási gépek. Ide nemcsak a konyhai eszközöket tudjuk sorolni, hanem a szórakozás vagy a szépségápolás minőségi termékeit is. 

A borotvák mellett az alapvető tartozékok beszerzése sem kevésbé fontos. Mivel egy-egy meghibásodott alkatrész akár egy egész napos menetrendet felboríthat, nekünk az a jó, ha minél előbb rendezzük a helyzetet. Ehhez viszont minőségi cserére lesz szükség. 

A Philips borotvaalkatrészek közül általában az egyes típusokhoz illő tartozékokat szerezhetjük be. A vágófej keret, a körkéstartó, a fésű, a tápegység mind-mind nélkülözhetetlen a további működtetéshez. 

Ne feledje! A készülék hibája nem feltétlenül egyenlő egy új beruházással. Először bizonyosodjon meg arról, mi a gond, és így nem költekezik feleslegesen! Ki tudja, talán elég egy alkatrész is!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.