2018. június 14. 13:57
mfor.hu

Az ezredfordulón épültek, azóta lerohadtak. 2,5 milliárd jut összesen a renoválásukra.

Első ütemben mintegy 2,5 milliárd forintot fordít négy vidéki bevásárlóközpont korszerűsítésére az Indotek Group. Az elkövetkező hetekben-hónapokban startoló beruházások részeként a társaság kívül-belül megújítja az ezredfordulós beruházási hullám során felépített ingatlanokat. A korszerűsítési munkálatok célja, hogy a bevásárlóközpontok újra vonzóvá és a közösségi élet valódi központjaivá váljanak, továbbá minél értékesebb helyszínként szerepeljenek a kereskedelmi ingatlanok piacának térképén – hangsúlyozták az Indotek Group szakértői a csoport csütörtöki közleményében. Az érintett épületek:

  • a zalaegerszegi Zala Plaza, 
  • a Sopron Plaza,
  • a Szeged Plaza
  • és a Debrecen Plaza.

A felújításokkal párhuzamosan a bérlői mix is jelentősen átalakul, a közlemény szerint a fogyasztói igényekhez még jobban igazodó üzletkínálat és a legnagyobb nemzetközi márkák várják majd a vásárlókat.

Egyik épület sem zár be a felújítások idejére, az üzletek ugyanúgy várják a vásárlókat maradnak a munkálatok időtartama alatt is. A korszerűsítésre, az első ütemben, összesen mintegy 2,5 milliárd forintot fog a társaság elkölteni.

A plázarenoválás a tervek szerint 2019-ben Veszprémben, Szolnokon és Kaposváron folytatódik.

Lépj velünk a növekedés útjára! Kockázati tőke, közösségi finanszírozás / crowdfunding, gyakorlati tapasztalatok hazai és nemzetközi nagyágyúktól és startupperektől! Ismerd meg a legújabb finanszírozási lehetőségeket és a startup-ökoszisztéma fejlődési irányait és lehetőségeit!

Finanszírozás 2019 - startuppereknek kedvezmény, 25 év alattiaknak ingyenes! Részletek és jelentkezés