<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Mindannyian gyermeki izgalommal ámulunk, amikor egy luxusautó halad egy mellettünk, még felnőttként is. De miért ne élhetnék ezt át a gyerekek is? Ha kifogytál a gyerekzsúrral kapcsolatos ötletekből, itt az ideje egy legendás, limuzinos születésnap szervezésének.

Életre szóló élmények

A születésnapok gyermekkorban szinte a legörömtelibb események, hiszen kiemelt figyelemmel és sok-sok ajándékkal járnak. A lelkes szülők pedig évről évre egyre kreatívabb ötletekkel állnak elő azzal kapcsolatban, hogy ünnepeljék meg ezt a nemes alkalmat.

A hagyományos tematikákból és ötletekből könnyű kifogyni egy idő után, éppen ezért igazán extra és emlékezetes módja az ünneplésnek egy limuzinos buli! Gyerekpezsgő, lenyűgöző látvány, fény- és hangtechnika, valamint saját sofőr gondoskodik a legizgalmasabb születésnapról.

Szervezz fantasztikus gyerekzsúrt, és bérelj elegáns limuzint a Partylimuzin segítségével a nagy alkalomra!

Hogyan zajlik egy limuzinos születésnap?

A limuzinos buli jelentősen megkönnyíti a szervezők dolgát, hiszen egy helyszínen zajlik majd. Akár mindegyik meghívott felvehető saját otthonában, és haza is szállítható, így a szülőknek sem szükséges utazni miatta.

A biztonságról és kényelemről egy saját sofőr gondoskodik, aki furikázza a gyerekeket és a kísérő szülőket. Az útvonalat érdemes előre meghatározni, és akár bevonni a születésnapost is, milyen kedvenc helyeire látogatna el egy luxusautó ablakán át nézelődve.

A tetőablak igazi különlegességnek számít, különösen a gyerekek számára. Így állva kukucskálhatnak, és fedezhetik fel a várost egy teljesen úgy szemszögből. Annál pedig nincs is örömtelibb látvány, amikor limuzinban utazó, boldog gyerkőcök integetnek az autó mellett elsétáló járókelőkre. Nemcsak az ő arcuk húzódik mosolyra egész nap, de azoké is, akik szemtanúi a zsúrnak.

A beépített különleges fény- és hangtechnika segítségével szólhat zene, de fergeteges karaokeparty is kerekedhet, és igazi discohangulatot élhetnek át a meghívottak. Érdemes egy-egy üveg gyerekpezsgőt is behűteni, hogy valóban úgy érezzék magukat a gyerekek, mint a nagyok, sőt, a sztárok!

Tudnivalók a bérléshez

A limuzinok férőhelyeit az autó típusa határozza meg, így érdemes érdeklődni, hogy a résztvevők számát illetően mekkora lesz szükséges. Jó választás lehet a Chrysler 300C, amely valódi filmbe illő álomautó a maga csillogó arany színével. 

Ha pedig nagyobb bulira számítotok, érdemes akár 15 férőhelyes limuzint bérelni, hogy mindenki jól elférjen, és akár a szülők is együtt partizzanak. Végül, amikor minden le van szervezve, nincs más hátra, mint a jó hangulatról való gondoskodás, például kreatív játékok formájában. Ezeket a limuzinban is épp olyan jól játszhatjátok, mintha egy lakásban lennétek. De talán a Twistert inkább máskorra tartogassátok!

Látogass el a Partylimuzin honlapjára, és böngészd végig a csodás luxuslimuzinokat, melyek ideálisak bármilyen gyerekzsúrra!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.