2p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Egymilliárd forintos kezdőalappal. Az akadémia előadói között ismert üzletemberek is szerepelnek. 

A Magyar Vállalkozói Akadémia társalapító ötletgazdája Gattyán György üzletember, a Docler cégcsoport alapító-tulajdonosa. Üzlettársával, Huszár Viktorral, azért hozta létre az egyedi képzési lehetőséget, hogy tapasztalt, az üzleti életben sikeres vállalkozók, oktatók segítségével elméleti és tapasztalati tudással segítse a vállalkozószellemű érdeklődőket céljaik, álmaik elérése érdekében - közölte a Docler cégcsoport.

A Magyar Vállalkozói Akadémia társalapító ötletgazdája Gattyán György. Fotó: Facebook
A Magyar Vállalkozói Akadémia társalapító ötletgazdája Gattyán György. Fotó: Facebook

Az egymilliárd forintos alapból olyan fiatal innovátorok részesülhetnek, akik elvégzik a Magyar Vállalkozói Akadémia alap-, közép-, és mesterképzését és konrét tervük van a vállalkozásuk megvalósítására, de nem rendelkeznek az ahhoz szükséges anyagi forrással. 

A sikeres vizsgát tett hallgatók pályázhatnak az akadémia startup inkubátor befektetési programján keresztül vállalkozásonként akár százmillió forint tőkére is. 

Az akadémia előadói között olyan ismert üzletemberek és marketing specialistákat is találunk, mint Bojár Gábor a Graphisoft alapítója, Heller Gábor a Bónusz Brigád társalapítója, Vízy András kommunikációs szakember, korábbi műsorvezető, vagy akár Tóth Máté, ismertebb nevén Tibi atya. Természetesen az alapítók is részt vesznek az oktatásban! - tudta meg a frisshirek.hu hírportál.

A Magyar Vállalkozói Akadémia célja, hogy újra előtérbe helyezze Magyarországon az üzleti gondolkodást, amely lehetővé teszi, hogy újabb és újabb olyan Hungarikumok születhessenek, amelyekre idővel az egész világ büszke lehet és nem utolsó sorban erkölcsi és anyagi hasznot is hoznak Magyarországnak.

A program nem titkolt célja, hogy olyan sikeres vállalkozók és vállalkozások jöjjenek létre, amelyek segítik beindítani Magyarország gazdasági motorját, ezzel is csökkentve az ország nemzetközi kiszolgáltatottságát.

Az Akadémiára jelentkezni itt lehet.
 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!