<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
4p

Napjainkban akár az ügyfélélmény, akár a dolgozói jóllét szempontjából nézzük, az üzleti terek hangulatának jelentősége egyre hangsúlyosabbá válik. Vászonképekkel rugalmasan, költséghatékony módon tehetjük stílusossá és egyedivé belső tereinket komoly átalakítások nélkül, legyen szó iroda-, vendéglátóhely- vagy épp hoteldekorációról.

A hangulatért fizetünk?

Az már régóta köztudott, hogy a környezet komoly hatással van érzelmi állapotunkra, teljesítményünkre és ebből adódóan a vásárlói döntésekre is. Szívesebben térünk vissza azokba a hotelekbe, vendéglátóhelyekre, ahol nem csak a kiszolgálás, de a környezet is kedvünkre való volt. Sőt, üzleti partnerként, munkavállalóként is gyakorta gondolunk szimpatikusabbnak egy olyan céget, amelynek irodái kellemes hangulatot árasztanak.

Amennyire apróságnak tűnik, épp annyira meghatározó lehet az ügyfélben keltett benyomás.

Vászonkép: egyszerű megoldás egy összetett problémára

A növekvő árak miatt sajnos egyre nehezebb olyan megoldásokat találni, amelyek minőség, testreszabhatóság és ár szempontjából egyaránt optimális választás lehetnek például irodaházak, hotelek vagy vendéglátóhelyek dekorációjához.

A vászonképek óriási előnye e téren, hogy számtalan formában és méretben elkészíthetők: a lehetséges variációknak szinte csak képzelet szabhat határt. A lucfenyő keretre feszített vászon egyszerre modern és praktikus: nincs szükség hozzá külön képkeretre se és könnyen rögzíthető.

Miből legyen vászonkép?

Az egyedi nyomatok révén szinte bármilyen, megfelelő minőségű fotóból vagy grafikából készülhet vászonkép. Ehhez választhatunk fotófdatbázisokból vagy használhatjuk a vállalkozás saját képeit, de felkérhetünk akár kortárs alkotókat, grafikusokat is a feladatra.

Vendéglátóhelyek, hotelek és üzlethelyiségek esetében bátran dekorálhatunk például az adott évszak színeivel, hangulatképeivel vagy megidézhetjük egy-egy tájegység, ország nevezetességeit is. Az egyszerű, gyors rendelés és gyártás lehetővé teszi, hogy akár szezononként megújítsuk a vállalkozás megjelenését.

Irodai környezetben a vászonfotók testreszabhatóságát kihasználhatjuk a márka legfőbb értékeinek vagy a cég történetének kommunikációjára is. Egy családi vállalkozás falain visszaköszönő archív felvételek vagy a cég életének nagy mérföldkövei egyszerre sugározhatnak stabilitást és otthonos, családias hangulatot. Továbbá a referenciákról készült képek, tablók is modern, stílusos formában mutathatók be, ezáltal látványos betekintést nyújtva a vállalkozás profiljába, sikereibe.

Játsszunk bátran a formákkal!

A témák sokszínűsége mellett a formákkal és a különböző vászonképméretekkel is bátran kísérletezhetünk. A vászonra előhívott fotók már 20x30cm-es mérettől elérhetők, így kisebb helyiségek vagy folyosók dekorálásához is ideálisak.

A több képből összeálló elrendezések egyedivé, személyesebbé tehetik a teret: remek megoldás céges csapatfotók vagy épp vendéglátóhely esetében az emlékezetes események megörökítésére. Ezzel szemben az eleve többrészes vászonképek különleges kialakításuk és nagyobb méretük révén tökéletes fókuszpontjai lehetnek a különböző fogadótereknek és tárgyalótermeknek.

Gyors és egyszerű rendelés online

A fent felsorolt előnyökön és ötleteken túl a vászonképes üzleti dekoráció mellett szól az egyszerű rendelés és a gyors gyártás is. Nagyobb mennyiség esetén érdemes egyedi árajánlatot kérni, azonban ha csupán néhány vászonfotóval szeretnénk feldobni üzletünket vagy vendéglátóhelyünket, egyszerűen leadhatjuk rendelésünket néhány lépésben a böngészőből vagy mobilról elérhető Printapic Design applikcáión keresztül.

A professzionális nyomdai megoldásoknak köszönhetően a vászonképekkel látványos, egyedi és költséghatékony módon teremthetünk kellemes környezetet a vevők, munkatársak számára. Öltöztessük új köntösbe vállalkozásunkat mindössze néhány kattintással és zsebeljük be a vendégek, valamint a kollégák dicséreteit!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.