<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Átszervezhetik az egyik legnagyobb német autógyárat, három egységre bontják a Daimlert.

Három leányvállalatra fog szétválni a Daimler a tegnap bejelentett vállalati struktúra szerint; teherjárművek-, személyautógyártás, mobilitási szolgáltatások területek Daimler Truck AG, Mercedes-Benz AG, és Daimler Mobility AG néven fognak működni, írta reggeli hírlevelében az Equilor.

A 3 vállalat a Daimler AG irányítása alatt lesz összefogva. Az átalakítások elbocsátásokkal nem járnak majd, inkább további beruházások várhatók a németországi gyárakban. Az új struktúra célja a hatékony felkészülés az önvezető autók korszakára.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.