<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Egy nőnek mindig könnyebben vásárolunk ajándékot. Valahogy a férfiak esetében nehezebb a döntés és sokkal több időt agyalunk azon, hogy mivel is lephetnénk meg a közeli barátunkat vagy ismerősünket. Azonban az alkohol, különösen a pálinka, mindig egy remek mentőötlet, hiszen a legtöbb férfi kedveli a pálinkát és még akkor is nagyszerű választás, ha a megajándékozott csak ritkán fogyaszt alkoholt.

Milyet válasszunk?

A pálinka egy igazi hungaricum és méltán nevezhetjük hazánk nemzeti italának. Többféle gyümölcsből készül ma már pálinka, például szilvából, körtéből, almából, kajszibarackból, cseresznyéből, málnából és szamócából, illetve nem ritka, hogy vadon termő gyümölcsökből készült alkohollal – bodza, kökény, vadmálna – is találkozunk a boltok polcain. Milyen gyümölcsből készült pálinkával lepjük meg az ünnepeltet? A legjobb talán a barackpálinka, hiszen a férfiak többsége kedveli az ebből a gyümölcsből készített italt.

Mi alapján döntsünk? Meglephetjük a szerettünket kajszibarackból és őszibarackból készült pálinkával, de az ital ára is meghatározhatja a döntésünket.

Ha csak egy távolabbi ismerősnek szeretnénk kedveskedni, akkor az alacsonyabb árkategóriás italok közül is válogathatunk, mint amilyen a Karikás Kajszibarack Pálinka, melynek egyszerre van lágy és intenzív íze. A telt zamatú, gazdag aromájú pálinka, házias jelleggel bír. Étkezés előtt és után is fogyasztható és remek választás baráti beszélgetésekhez is.

Ha a közepes árkategóriából szeretnénk barackpálinkát választani, mert egy barátunkat szeretnénk meglepni, de nem kimondottan szoros a kapcsolatunk, akkor a Pannonhalmi Őszibarack Pálinkával egész egyszerűen nem lőhetünk mellé. A pálinka íze gyümölcsös és üde, az illatában pedig az őszibarack karakteres illata sejlik fel. A Pannonhalmi Pálinkárium egyik legmodernebb és legfiatalosabb pálinkája.

Ha valaki hozzánk közelálló személyt szeretnénk meglepni, vagy tudjuk, hogy az illető rabja a minőségi italoknak, akkor a Panyolai SQ Kajszibarack Pálinka lesz a megfelelő ajándék. Nem mellesleg, ez egy igazi férfias pálinka is, amelyet izgalmas karakteres ízek, erős aromák és gyümölcsös jegyek jellemeznek. A pálinka minősége a kiváló magyar baracknak is köszönhető.