2018. augusztus 9. 09:23
mfor.hu

Több bankkal is tárgyalnak a kkv-k forrásigényéről.

Három bankkal tárgyal a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara a kis- és középvállalkozások forrásigényéről - írja holnapján a kamara. A célzott hitelcsomagok adott esetben akár a kamara irodáiban is igényelhetők lesznek.

Csoltó Gábor Csoltó Gábor

A szervezet tájékoztatása szerint ugyanis az egyik bank "ügyintézésre" átadhatja a BKIK-nak a hitelcsomagját, ami a kamarában lesz a legolcsóbb. A tárgyalások állítólag jól haladnak, kedvező irányba tartanak.

Csoltó Gábor kamarai elnök szerint  a hitelcsomagokat a kerületi tagcsoportok irodáiban is el lehetne érni, így ezek az irodák hitelpontokká is válhatnának.

Más változás is lesz a szervezet életében. Úgynevezett szellemi műhelyeket állítanak fel, melyek a koncepciók kidolgozása mellett a politikai kapcsolattartást is segítik. Csoltó Gábor szerint eljött az ideje, hogy "közép- és hosszú távú gazdaságpolitikai elképzeléseink legyenek". Fontosnak tartja a határon átnyúló programokat is. Egy másik szellemi műhely az energetika területén áll fel.

Mint mondta a tagcsoportok számára tartott gyűlésen, elképzeléseik érdeklődést váltottak ki  a különböző minisztériumokban és a Fővárosi Önkormányzatnál is.

 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.