2018. augusztus 9. 09:23
mfor.hu

Több bankkal is tárgyalnak a kkv-k forrásigényéről.

Három bankkal tárgyal a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara a kis- és középvállalkozások forrásigényéről - írja holnapján a kamara. A célzott hitelcsomagok adott esetben akár a kamara irodáiban is igényelhetők lesznek.

Csoltó Gábor Csoltó Gábor

A szervezet tájékoztatása szerint ugyanis az egyik bank "ügyintézésre" átadhatja a BKIK-nak a hitelcsomagját, ami a kamarában lesz a legolcsóbb. A tárgyalások állítólag jól haladnak, kedvező irányba tartanak.

Csoltó Gábor kamarai elnök szerint  a hitelcsomagokat a kerületi tagcsoportok irodáiban is el lehetne érni, így ezek az irodák hitelpontokká is válhatnának.

Más változás is lesz a szervezet életében. Úgynevezett szellemi műhelyeket állítanak fel, melyek a koncepciók kidolgozása mellett a politikai kapcsolattartást is segítik. Csoltó Gábor szerint eljött az ideje, hogy "közép- és hosszú távú gazdaságpolitikai elképzeléseink legyenek". Fontosnak tartja a határon átnyúló programokat is. Egy másik szellemi műhely az energetika területén áll fel.

Mint mondta a tagcsoportok számára tartott gyűlésen, elképzeléseik érdeklődést váltottak ki  a különböző minisztériumokban és a Fővárosi Önkormányzatnál is.

 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.