<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Szeretnéd meglepni a párodat az évfordulótok vagy a születésnapja alkalmából egy szép gyűrűvel? A tökéletes meglepetés megtervezésekor viszont nem egyszerű úgy megtudnod a partnered a méretét, úgy, hogy ő ne sejtsen meg semmit. 

Mi viszont ennek az útmutatónak a segítségével feltártuk a különböző módokat erre, hogy az ÉKSZERdesign gyűrűi közül a lehető legtökéletesebbet tudd megtalálni a számára. 

Légy körültekintő!

Ha meglepetésre készülsz, de szeretnéd a helyes mérést úgy elvégezni, hogy az információt közvetlenül magától a forrástól szerzed be, nagyon körültekintően kell eljárnod.

Például úgy tehetsz, mintha gyűrűt vennél az anyukádnak, a nővérednek, a nagymamádnak vagy akár magadnak. Csak győződj meg arról, hogy az adott személynek az ujja hasonló méretű a partnered gyűrűsujjához. Így már nem fog gyanakodni, hogy ha referenciaként megkérdezed a gyűrűméretét. 

Kölcsönözz tőle egy gyűrűt!

Egy másik stratégia lehet az, ha kölcsönveszed a párod egyik gyűrűjét egy napra. Ezzel a taktikával viszont óvatosnak kell lenned, mert visszaüthet. Mindenképpen ügyelj arra, hogy olyan darabot vegyél kölcsön, amelynek hiányát nem veszi észre, és amelyet könnyedén fel lehet húzni a gyűrűsujjára.

Kérd a barátaid segítségét!

Egy villásreggeli alkalmával kérd meg az egyik barátod, hogy hozza fel gyűrűit, majd javasolja a partnerednek, hogy cseréljenek és próbálják fel egymásét. Így már lesz némi elképzelésed arról, hogy mégis mekkora a mérete.

Még az is előfordulhat, hogy ebben a beszélgetésben utal arra, hogy mit is szeretne, ezért emlékeztesd a barátodat arra, hogy tartsa nyitva a fülét.

Rajzolj!

Ha esetleg félsz attól, hogy elveszíted a partnered gyűrűjét, akkor inkább ezt a módszert érdemes kipróbálnod.

Vedd ki az egyik gyűrűjét az ékszerdobozból, és helyezd egy papírra! Majd rajzolj egy kört a gyűrű belső és külső oldalára, ezt pedig annyiszor ismételd meg míg meg nem bizonyosodjon arról, hogy a gyűrűnyomok egységesnek tűnnek – ez már jelezheti a megfelelő gyűrűméretet.

Hasonlítsd össze az ujjakat!

Ez a módszer egy kicsit kevésbé pontos, de ha minden kötél szakad, akkor érdemes kipróbálni! A lényege annyi, hogy amikor a partnered kezét fogod, hasonlítsd össze, hogy a gyűrűsujjának mérete hasonlít-e a te valamelyik ujjad méretéhez. 

De szeretnénk még egyszer kiemelni, hogy ez a stratégia nem lesz olyan pontos, mint a fentebb felsoroltak!

Mérd meg az ujját alvás közben!

Ha a párod igazi mélyalvó, akkor ez kiváló lehetőséget biztosíthat számodra a gyűrűméretének meghatározására. 

Amíg tehát a partnered “Csipkerózsika módban” van, vegyél egy egyszerű madzagot, horgászzsinórt vagy papírdarabot, és tekerd a gyűrűsujja köré. Beletelhet ugyan néhány éjszakába, amíg a helyes mérés megtörténik, de addig semmi gond, amíg fel nem ébred.

Vásárold meg az álmai gyűrűjét!

Nos, minden házi feladatot elvégeztél! Tudod, hogy hol és mikor fogod átadni az ajándékot, illetve, hogy mit mondasz közben. Most eljött a gyűrű kiválasztásának ideje. Használd a fenti módszereket, és garantáltan szuper meglepetést hozol majd össze! 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.