2019. július 26. 12:23

Ha már eldöntöttük, hogy cégautónkat operatív lízing konstrukcióban fogjuk beszerezni, számos kérdést kell megvizsgálni az optimális ajánlat kiválasztása érdekében. Milyen igényeknek kell megfelelnie az autónak vagy autóknak? Milyen minimális felszereltséggel kérjük? Mekkora lesz a várható éves futásteljesítménye?

A Merkantil Bérlet támogatásával készült kis ismeretterjesztő videónkból kiderül, hogy miként zajlik az ajánlattétel, a szerződéskötés és a használatbavétel.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.