Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
Natív tartalom

A prodHost a hazai kkv-k gyártói, raktározói és a szolgáltatói feladatainak leegyszerűsítésére fejlesztette ki vállalatirányítási, azaz ERP-rendszerét. Ez az első olyan Enterprise Resource Planning rendszer, amit direkt a magyar piac sajátosságait figyelembevéve alakítottak ki, így könnyen kezelhető és megfizethető, ráadásul most egy hónapig ingyenesen kipróbálható.

A prodHost alapítói nem ma kezdték a munkát a gyártás- és vállalatirányítás területén, évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött ismerték fel, hogy a piacon jelenleg elérhető integrált vállalatirányítási rendszerek túl nagyok, bonyolultak, a kis- és közepes vállalkozások számára nehezen alkalmazhatóak, ráadásul a bevezetésük, valamint az üzemeltetésük is költséges, hiszen az optimális használatuk továbbképzést igényel, ami komoly erőforrásokat von el. Így született meg az alapítókban az elhatározás, hogy a magyar vállalkozások termelési színvonalának növelésére és folyamataik egyszerűsítésére egy olyan integrált vállalatirányítási rendszert hoznak létre, amely segítséget nyújt a gyártói, raktározó és szolgáltatói feladatok ellátásában.

Ingyenesen kipróbálható a hazai ERP-rendszer!

A prodHost nem más, mint egy a legmodernebb technológiákat alkalmazó, forradalmian új, felhő alapú vállalatirányítási rendszer, amely felhasználó szám alapú havi szolgáltatási díjfizetési modellel rendelkezik, amely most, az indulás alkalmából – egy kattintással a prodHost honlapján – 30 napig ingyenes hozzáférést biztosít minden modulhoz. A rendszer kipróbálható előre feltöltött adatokkal, de akár a vállalatunk részére is létrehozhatunk egy teljesen üres adatbázist, sőt, akár az alkalmazottaink is bevonhatóak a tesztidőszakban. A letöltött demo-n keresztül pedig meg is vásárolhatjuk az ERP-t, melyben a korábban felvitt adatainkkal dolgozhatunk tovább.

Havi pár ezer forintér elérhető a vállalatirányítási rendszer

„Az irodában különböző helyeken dobozokban álló apró alkatrészek, jelentős mennyiségű selejt, egymással nem vagy csak alig kommunikálni képes Excel-munkalapok – ilyen és ezekhez hasonló problémákkal találkozhatunk majd minden magyar vállalkozásnál. Gyakran találkozunk azzal is, hogy elvesznek adatok, azáltal megbomlik a folyamatok ritmusa is, ami egyértelműen negatív hatással van a gyártási folyamat hatékonyságára, ami pedig bevételkiesést jelent” – mondja Gulyás Szabolcs, a prodHost egyik alapítója, aki azt is hozzátette, hogy havi pár ezer forintból elérhető vállalatirányítási rendszert kínálnak, amely segít kiküszöbölni a fenti problémákat is. Az ERP-k hazai helyzetéről korábbi cikkünkből lehet bővebben tájékozódni.

„A prodHost vállalatirányítási rendszere képes kommunikálni régi adatbázisokkal, miközben újraszervezi azokat, de a (MES) üzemi adatgyűjtés és az (OEE) teljes eszközhatékonyság is a megoldás részét képezi, ráadásul képes az anyagszükséglet tervezésére, ezenfelül pedig számos extra funkcióval bír, és az extra modulokért sem kell extra licencdíjat sem fizetni” – mondja Gulyás Szabolcs, akinek elmondása szerint, a céljaik között szerepelt az egyszerű használhatóság, amely nem ment az innováció rovására, hiszen például egy forradalmi megoldás beépítésével lehetőségünk van egy virtuális tanácsadóval kommunikálni, amely akkor is segítségünkre van, ha valami nem egyértelmű. Ugyanakkor szívesen szabják az ügyfeleik igényeire az új ERP-rendszerüket.

prodHost from Rajmund Matus on Vimeo.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.