2018. május 8. 10:02
mfor.hu

A Magyar Hang egy Márki-Zay Péterrel készült interjúval indul el.

Kedden, a negyedik Orbán-kormány megalakulásának napján jelenik meg először a finanszírozási problémák miatt bezárt Magyar Nemzet utódlapja, a Magyar Hang. A hetilappá alakított kiadvány elsőre a 24.hu szerint egy szamizdat jellegű nulladik számmal áll elő, melynek a címlapját már hétfőn kitwittelték:


Az induló lap 24 oldalas lesz, megjelenése inkább napilapos formátumra hasonlít majd. Amit eddig tudni lehet róla, itt foglaltuk össze. A nulladik számot a mai Kossuth téri tüntetésen kézből árulják az újságírók.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!