2018. május 8. 10:02
mfor.hu

A Magyar Hang egy Márki-Zay Péterrel készült interjúval indul el.

Kedden, a negyedik Orbán-kormány megalakulásának napján jelenik meg először a finanszírozási problémák miatt bezárt Magyar Nemzet utódlapja, a Magyar Hang. A hetilappá alakított kiadvány elsőre a 24.hu szerint egy szamizdat jellegű nulladik számmal áll elő, melynek a címlapját már hétfőn kitwittelték:


Az induló lap 24 oldalas lesz, megjelenése inkább napilapos formátumra hasonlít majd. Amit eddig tudni lehet róla, itt foglaltuk össze. A nulladik számot a mai Kossuth téri tüntetésen kézből árulják az újságírók.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.