TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
	


	
	

Ha elmegyünk vásárolni, akkor addig nem lesz gondunk a pakolással, amíg a kezünkben, szatyrokban elfér minden. A gondok ott kezdődnek, ha már nem csak a kezünkbe, de már a kocsinkba nem fér be a vásárolt termék. Ez pl. egy hűtőszekrény vásárlása esetén teljesen reális képet fest.

Ekkor jöhetnek az olyan kényszermegoldások, mint pl. egy utánfutó bérlése. Ez azonban csak félmegoldás, mert ehhez még segítségre is szükségünk lesz, aki be- vagy felviszi nekünk a lakásba. Általában már ezen megakadnak sokan, de akkor még nem is gondoltunk bele, hogy egy utánfutón milyen sérülésveszélyes (a termékre nézve) a szállítás. Épp ezért érdemes tehertaxi- vagy bútortaxi-szolgáltatást igénybe venni.

A szükség nagy úr

Igen, a tehertaxi arról szól, hogy egy költöztetéssel foglalkozó céget megbízunk azzal, hogy egyetlen bútort, háztartási eszközt szállítsanak el nekünk. A már fent említett esetben igen is van létjogosultsága ennek a szolgáltatásnak. De nem csak ekkor, hanem nagyon értékes, egyedi, antik bútor vételekor is például. Nem kellene az első pár méteren egy kátyú miatt rommá zúzni a szép bútorunkat. De ebbe a fogalomba sorolható az is, ha valaki csak egy kisebb költözést visz véghez. Pl. van 5 db 20 kg-os kisebb csomagja, mert egy költözésre váró kisebb könyvtára van, de nincs autója.

Tehertaxi, akár már órákon belül is

Az előnye ennek a szállíttatási módnak az, hogy nem feltétlen kell hetekkel előre jeleznünk a szolgáltatás iránti igényünket. Ez ugyanis nem egy egész napos pakolással járó munka, így könnyebben betervezhető egy költöztető cég számára. Főleg egy olyan megbízható cég számára, mint a Servitius és Partnerei költöztetés, akik folyamatosan foglalkoztatják a költöztető szakembereiket. Ennek köszönhetően folyamatos szakképzett kapacitással rendelkeznek, így akár órákon belül is tudják vállalni a tehertaxizást. Csak egy telefonhívás, és akár már perceken belül megkaphatja a választ, hogy mikorra ér oda a költöztető autó.

A teher kisebb, a minőség változatlan

Sajnos hallani rémtörténeteket. Pl. hogy egyes költöztető cégek bár elvállalják akár egy bútor szállítását is, de a helyszínen jön a fekete leves. Felpakolás után elmondják, hogy ha csak ennyit kell elvinni, és nem teljes fuvar lesz, akkor jóval magasabb lesz az ár. Ezt úgy tudja elkerülni, ha gondosan előre kiválasztja a megfelelő, megbízható, profi költöztetőjét. Ha a fent említett Servitius és Partnerei költöztetést választja, garantáltan nem fut bele ilyenbe. 

És akkor sem érheti meglepetés egy megbízható cégnél, ha becsomagolásról vagy a szét- és összeszerelésről van szó. Ugyanis minden ugyanolyan szakszerűen megy, mintha egy teljes lakást kellett volna kipakolniuk. Ugyanúgy készülnek megfelelő csomagolóanyaggal, költöztetőpokrócokkal, rögzítőhevederekkel, mindennel. És természetesen ugyanazzal a megbízható, szakképzett személyzettel érkeznek, mint máskor.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.