1p

Sikerült megugrani a milliárdos forgalmat és a közel 250 millió forintos osztalékot is megszavazták maguknak.

Remek évet zárt 2023-ban is Novák Katalin lemondott államfő édesapja, Novák Zoltán szegedi magánklinikája - derül ki a céges beszámolóból. Az Aranyklinika Kft.-nek tavaly rekordbevétel jött össze: 1,3 milliárd forint, ami 500 millió forinttal haladta meg a 2022-es 810 millió forintos forgalmat.

Az 1,3 milliárd forintos bevételből pedig 88,5 millió forintos profitot sikerült kigazdálkodnia a Novák család cégének. A május 31-i közgyűlésen úgy döntöttek, hogy az előző évek halmozott eredménytartalékából összesen 247,1 millió forint osztalékot fizetnek ki maguknak. Ez gyakorlatilag a cég teljes saját tőkéjét jelenti.

Az Aranyklinikának van budapesti rendelése is, itt dolgozik Novák Katalin testvére és sógornője, Vesztergom Dóra is, akit a kormány a Humánreprodukciós Igazgatóság élére nevezett ki, amely az állami kézbe vett meddőségi klinikákat koordinálja.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!