<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

Az értékesítő abban vállal szerepet, hogy minél gyorsabban és hatékonyabban adja el megbízója portékáját, legyen szó bármilyen termékről vagy szolgáltatásról. 

A tanácsadót nem hajtja az eladás, ő abban segít, hogy az adott feladatot, amiben kértük a segítségét minél hatékonyabban tudjuk elvégezni. Akit érdekel, milyen lehetőségek kínálkoznak  Szekszárdon, tartson velünk!

Telefonos értékesítő

Több cég szakosodott arra, hogy kizárólag értékesítéssel foglalkozik. Ezt úgy lehet elképzelni, hogy azok a cégek, aki kevésbé jártasak a sales világában, felkeresik őket, és a vállalat a nevükben értékesíti terméküket, szolgáltatásukat.

Egy szekszárdi call center iroda is pontosan így működik. A SzekszardAllas gyűjtőportálon feladott hirdetésből kiderünek a konkrét feladat mellett az új munkatárs felé támasztott elvárások is: pontosan és megbízhatóan végezze a munkáját, jól kommunikáljon, vállaljon legalább 16 munkaórát a hét során, illetve legyenek felhasználói szintű számítógépes ismeretei. A feladat végzésére internetre és számítógépre van szükség, telefonra nem!

Ez a munka azoknak lehet kedvező, akik otthonról végezhető munkát keresnek (home office). A bér két részből tevődik össze: a rögzített órabérből és a sikeres eladások utáni jutalékokból.

Befektetési pénzügyi tanácsadó

A tanácsadó elemzi a hozzá fordulók pénzügyi helyzetét és átfogó pénzügyi tervezést készít, annak érdekében, hogy az ügyfelek anyagi helyzetét jobbá és átláthatóbbá tegye. Némely pénzügyi tanácsadással foglalkozó cég biztosítja új munkatársai számára, hogy saját belső képzés keretein belül sajátítsák el a tanácsadáshoz szükséges ismereteket. 

A befektetési tanácsadó feladata lesz pénzügyi elemzések készítése, ügyfelekkel való kapcsolattartás, adminisztratív feladatok ellátása, kiértékelő programok (pl. Excel) használata. 

Jelentkezni erre a munkakörre érettségi bizonyítvánnyal lehet, de előnyt jelent a főiskolai vagy egyetemi végzettség (alapképzés). További előnyt jelent az elbírálásnál a B kategóriás jogosítvány is. 

A befektetési pénzügyi tanácsadó bérezése viszonylag magas, emellett lehetősége van a folyamatos fejlődésre a továbbképzések segítségével.

Ingatlanközvetítő

Az ingatlanközvetítő az a személy, aki segít eladni a tulajdonunkban lévő ingatlant. Nagy terhet vesz le az eladó válláról, nem neki kell reklámozni és a kuncsaftokkal törődnie, mindent megtesz helyette a közvetítő. 

Az eladott ingatlan értékének valahány százalékát kapja fizetségül a szakember. Ez az összeg igencsak változó, a 0,5%-tól terjedhet egészen 5%-ig is.

Mindegyik feladatkör, akár értékesítői, akár tanácsadói, közös tulajdonsága, hogy jól, vagyis meggyőzően kell kommunikálnunk, ebben rejlik a sikeres értékesítés és tanácsadás titka.