Klasszis Klub online találkozó

Módosult a program!

Május 13. 15:30

Vendég: Dávid Ferenc, a VOSZ volt főtitkára

Legyen előfizetőnk, és regisztrálhat rendezvényünkre!

Előfizetés		
	
mfor.hu

A cél, hogy az állam ne akadályozza a vállalkozásokat.

Pénteken ült össze a kormányzat és a gazdasági élet képviselőiből alakult testület, amelyre az a feladat vár, hogy kidolgozza a kis- és középvállalkozások 2019 és 2030 közötti időszakra vonatkozó fejlesztési, versenyképességi stratégiáját - közölte honlapján a Kamaraonline.

Tavasz végére meglesz a stratégiaTavasz végére meglesz a stratégia

A fórumot az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) fogja össze. A tárca gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára, György László májusra ígérte a stratégia elkészültét, vagyis nagyon sok idő nem áll a testület rendelkezésére.

A tagjai között találjuk mások mellett Csath Magdolnát, Drótos Györgyöt és Czakó Erzsébetet a Corvinus Egyetemről, míg a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara részéről Zsabka Zsolt, a kamara Ipari Tagozatának vezetője vesz részt a munkában.

A pénteki ülést Szepesi Balázs helyettes államtitkár vezette. A meghívó alapján a kidolgozandó és közösen megalkotandó stratégia célja az ITM versenyképességi és innovációs céljainak szolgálata, a kkv-fejlesztési kormányzati intézkedések összehangolása és a 2021-2027-es fejlesztési időszak kkv programjainak megalapozása - közölte a lap.

Az első megbeszélés több kérdéskör köré csoportosult: a fő trendekre, kihívásokra, tennivalókra, és mire kell fókuszálni a kkv-k megerősítését célzó stratégiának.

A testület ülésén szóba került a vállalkozásokat akadályozó állami adminisztráció leépítése, vagyis "az állam ne akadályozza a vállalkozásokat". Zsabka Zsolt arra hívta fel a figyelmet hogy a stratégiában külön kell kezelni a mikro-, a kis-, és a közepes vállalkozásokat. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.