<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Nem egyedül, hanem konzorcium élén dolgozhatnak.

Nagy sikerekről számolt be a Budapesti Értéktőzsde oldalán a Jászai Gellért-vezette 4iG. Az informatikai vállalat konzorciumok élén két közbeszerzést is megnyert, melyek keretösszege együtt nem kevesebb, mint 580 milliárd forint.

Az egyik a Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt. (DKÜ) „Alkalmazásfejlesztési és üzemeltetés támogatási szolgáltatások (SWF)” tárgyában kiírt, két részes tenderének a második fele. Ez Java vagy Business Intelligence fejlesztési szolgáltatások néven fut (az első felének tárgya: MS .NET és MS Business Intelligence fejlesztési szolgáltatások).

Az eljárás mindkét részében négy-négy különböző közös ajánlattevői konzorciumot hirdetett ki nyertesként a DKÜ, amelyből a második részben az egyik a 4iG vezette közös ajánlattevői konzorcium.

A keretmegállapodás keretösszege nettó 90 milliárd forint, a második rész keretösszege nettó 60 milliárd.

A másik megnyert közbeszerzés még ennél is sokkal nagyobb összeggel operál. Ezt szintén a DKÜ írta ki, az elsővel rokon tárgyban:

Alkalmazásfejlesztési szolgáltatások EU-s forrásból (SWFE), két részben. Első rész: MS .NET és MS Business Intelligence fejlesztési szolgáltatások; második rész: Java vagy Business Intelligence fejlesztési szolgáltatások.

Ezen eljárás mindkét részében öt-öt különböző közös ajánlattevői konzorciumot hirdetett ki nyertesként a DKÜ, amelyből mindkét részben az egyik a 4iG vezette konzorcium volt.

Ennek a tendernek a keretösszege nettó 520 milliárd forint.

A fenti keretmegállapodások ugyanakkor nem biztosítanak automatikus megrendeléseket, az érintett szervezetek igényei alapján az egyes konkrét beszerzések újra versenyeztetésre kerülnek a keretmegállapodásban résztvevő konzorciumok között. A keretmegállapodás időtartama a hatálybalépésétől számított legfeljebb 48 hónap.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.