<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Ezzel már 16 társaság lépett be a Hungarikum ernyője alá.

A Mészáros Lőrinc és Keszthelyi Erik érdekeltségébe tartozó Hungarikum Alkusz Cégcsoport részeként működő HUNPartner Program azzal a céllal jött létre a társaság közleménye szerint, hogy egy erős szakmai közösséget szervezzenek a biztosítási alkuszok számára. A programhoz az indulás óta eltelt két és fél évben 14 biztosítási alkusz és 2 független tanácsadói csoport csatlakozott, volt közöttük éves szinten 10 millió forint árbevételű alkusz és 300 millió forintot meghaladó biztosításközvetítő cég is. Így mára a HUNPartner Program tanácsadói létszáma eléri a 170 főt, az általuk kezelt biztosítási szerződések száma meghaladja a 83 000 darabot melyek összesített éves biztosítási állománydíja több mint 8,5 milliárd forint - írják. 

A közösség két legújabb tagja a Proficio Alkusz Kft. és a Gordius Biztosítási Alkusz Kft. A Proficio Alkusz Kft.-t 2012-ben alapította az ügyvezető, Kálnás Andrásné, aki már a cég létrehozását megelőzően is évtizedes biztosítás szakmai tapasztalattal rendelkezett. A vállalkozás Sárospatakon és Kisvárdán működtet biztosítási ügyfélszolgálati irodát, melyek mára mintegy 4000 magánszemély, valamint 200 vállalkozás közel 4500 biztosítási szerződését kezelik. A Proficio Kft. segítségével kötött biztosítási szerződések éves díja 2020-ban több mint 212 millió forintot tett ki. 

A Gordius Biztosítási Kft. Magyarország első bejegyzett magyar tulajdonú alkuszcége, egy Szegeden és környékén dolgozó vállalkozás, eddig kifejezetten nagyvállalatok, ipari és mezőgazdasági vállalkozások biztosításaira specializálódott, a kezelt szerződések száma eléri az 1500-at. A társaság generációváltás közben csatlakozott a HUNPartnerhez.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.