<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p


			
		
		


		
		

Mi az a kézmelegítő, miért és mikor lehet fontos része a motoros ruházatnak, és miként hasznosul menet közben? Ebből bizonyára sejthető már, hogy a cikkben a motoros kesztyűk egy roppant hasznos darabjáról lesz szó.

Ami egyébként mégis speciális darabnak számít. Ugyanis kiemelt hozzáadott érték vele kapcsolatban, hogy a szó szoros értelmében melegíti a kezet az anyagának, illetve annak kialakításának köszönhetően. Jöjjön is maga az ismertetés.

A különféle motoros kesztyűk lényege, funkciója és hozzáadott értéke

Többféle indoka lehete annak, hogy az ember motoros kesztyűt viseljen akkor, amikor motoron vagy robogón ül. Név szerint ezek a szempontok és tényezők a biztonság, a testi épség védelme, illetve a megfelelő komfortérzet.

Ebből a szempontból könnyen belátható, hogy más és más szempontok vezérelhetik az embert tavasszal, nyáron, ősszel és mondjuk télen. Minél hűvösebbre vált odakint az idő, annál inkább a melegebb, komfortos és megfelelő hőérzetet biztosító motoros ruházat kerülhet előtérbe.

Vagyis eljön annak a periódusa, amikor kézmelegítőt sem árt viselni menet közben.

Amiért indokolt lehet kézmelegítőt beszerezni és használni a rendszeres motorozáshoz

Amikor az ember robogón vagy motoron ülve halad a célja felé, akkor ideális esetben semmi sem zavarja a balesetmentes közlekedésben. A fázó kézfejek tehát nemkívánatos jelenségnek számítanak, több szempontból is nehezítve a körülményeket.

Ha fázik a kezünk, nem akarunk gyorsan haladni, hiszen minden egyes gázfröccs kész kínszenvedéssel érhet fel. De ha nem megyünk elég gyorsan, akkor még tovább is tart a fagyoskodás. Sehogy sem jó ez.

Pontosan emiatt lehet kiemelt hozzáadott értéke annak, ha rendelkezünk kézmelegítővel és használjuk is azt. Ennek köszönhetően a fentebb taglalt problémák mindegyike eredményesen kiküszöbölhető.

Mikor élvezhetjük leginkább a kézmelegítő előnyeit motorozásnál?

Természetesen akkor, amikor az idő hűvösebbre, vagy akár fagyossá is vált. Például október vagy november környékén, amikor kora reggel motorral vagy robogóval igyekszünk munkába. Ilyen esetben nagyon is sokat segíthet a Momorobogo.hu honlapon beszerezhető motoros kesztyű.

De hasonló a helyzet azoknál a nagyobb túráknál és kirándulásoknál is, amelyek nem a nyári időszak közben kerülnek be a programtervbe. Minél később indulunk útnak, mondjuk szeptemberben vagy októberben, annál inkább jól jöhet a motoros kézmelegítő.

Különösen az őszi időszak trükkös ebből a szempontból, de a tavasz első hétvégéi is ehhez hasonlók. Az ember elindul egy kiadós motorozásra kora délután, mert odakint verőfényes a napsütés.

Igenám, de amint eljön a kora este és az alkonyat, hamar drasztikusan lehűl odakint a levegő. Ilyenkor pedig menet közben újfent igencsak hideggé válhatnak a körülmények, úgyhogy könnyedén felkerülhet az a bizonyos kézmelegítő a kezünkre.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.