<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Minden bizonnyal már mindenki tisztában van vele, hogy az idei szezonban a retro és a stílusos elegancia igazán hódít. Előkerültek a különféle egyedi táskák, a szokatlan formák és azok a darabok is, amelyek meglepő méretekkel rendelkeznek. Nézzük meg tehát, milyen kézitáskák hódítanak az idén.

Láncos táskák

Ahogyan az ikonikus Chanel táskánál is nagy sláger volt a láncos verzió, úgy jöttek vissza most a láncos táskák az aktuális trendekbe. Ezek egyrészt rendkívül mutatósak, másrészt pedig valóban praktikusak is, hiszen a fém lánc jóval tartósabb, mint a különféle bőr- vagy textilanyagú szíjak. Ráadásul szinte bármilyen öltözethez igazán jól passzolnak. Különféle vastagságú láncokkal ellátott táskák közül választhatunk, amelyek már korábban sem számítottak divatjamúltnak – egyszerűen csak háttérbe szorultak az utóbbi években. Ha ilyen táskát választunk, akkor biztosan nem fogunk vele mellélőni. A méretüket tekintve pedig a kisebb mini táskáktól kezdve a nagyobb méretű hétköznapi darabokig bármilyet megtalálhatunk köztük. A mini láncos táskák igazi kis ékszerdobozként ragyoghatnak viseletünk díszeként, ha a lánc színével harmonizáló ékszereket választunk. Ezeket nem csupán partikra vagy estélyekre, de akár egy félelegáns hétköznapi viselethez is felvehetjük. A 2022-es trendeket pont az ilyen szokatlan összeállításokról is jellemzik leginkább. Ha igazán széles választékból szeretnénk válogatni, akkor pedig a következő oldalon érdemes nézelődnünk: https://www.ecipo.hu/taskak.html.

Hosszúkásak és a vödör alakúak

A különféle zsák- és vödörtáskák szintén hódítanak a szezonban. Többféle modellel találkozhatunk, amelyeknek egy része akár hátizsákként is jól használható. Stílusukat tekintve a bohém, a sportos és a kifejezetten elegáns kivitelezésből is bőven akad választék. A Nobo például kifejezetten stílusos, egyedi darabokat dobott piacra ezekből. Azonban a Desigual is hozta a formáját bohém játékos táskáival. Ezek a típusok egyaránt viselhetőek hétköznapokra, de akár alkalmakra is. Az idei trendek szerint a két véglet is bekerült a legnagyobb slágerek közé a méretet illetően. Egyaránt választhatunk a mini, szinte csak a mobiltelefon tárolására alkalmas, és a hatalmas shopping bagek közül. Utóbbi városba, vagy egy egész napos városnéző kiruccanás alkalmával is rendkívül praktikus lehet.

Anyagok és formák

Steppelt anyagok, menő kígyóbőr minta vagy épp plüss táska a vágyunk? Az idei trendek ezeket is bőségesen felsorakoztatják kínálatukban. Ahogyan a kabátoknál újra hódítanak a steppelt és plüss anyagok, úgy a táskáknál sincs ez másképp. Bátran választhatunk akár egészen szokatlan kinézetű darabokat is. Az aktuális divat szerint ugyanis rendkívül trendinek számítanak a szokatlan és a ruházatunktól elütő női táskák. A helyzet pedig hasonló azok kiegészítőivel is – ami legtöbbször maga a pénztárca. Minél szokatlanabb és különlegesebb, annál jobb! Persze a visszafogott elegancia kedvelőinek is akad választék, amelyből válogathatnak. Az alábbi linken például számtalan elsőrangú márka kínálatában találhatunk ilyeneket: https://www.ecipo.hu/kiegeszitok/bordiszmuaruk/penztarcak/noi-penztarcak.html.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.