2p

Akár ötven százalékkal csökkentheti a kiadásainkat.

A megújuló energiaforrások használata egyre nagyobb jelentőséggel bír világszerte, egyúttal egyre elterjedtebb megoldásnak számít hazánkban is. Magyarországon a napelemes rendszerek a legnépszerűbbek ezek közül, széles körű elterjedésük mellett pedig egyre nagyobb figyelmet kap az otthoni villamosenergia-tárolás fontossága is. Ennek oka, hogy a változó napszakok és a változékony időjárási viszonyok miatt a napelemek teljesítménye nem kiegyensúlyozott. Az otthoni energiatárolás viszont megoldást jelenthet az ingadozó ellátás felszámolására.

Rugalmasság

A napelemes energiatermelés remek módja, hogy egy környezetbarát alternatíva használatával csökkentsük a hálózattól való függésünket, mindemellett viszont az időjárási változásoknak kiszolgáltatott állapotot teremt. Az energiatárolás eközben lehetővé teszi, hogy közvetlenül a panelek által termelt energiát tároljuk el, amit akár éjszaka vagy például felhősebb időszakban is felhasználhatunk. Rugalmassága továbbá abban is rejlik, hogy elsődlegesen az energiatároló biztosítja a szükséges áramot, és akkor kapcsol át a hálózati forrásra, amikor kimerül a tartalék, így kifejezetten költséghatékony használatot tesz lehetővé.

Moduláris felépítés

Az otthoni villamosenergia-tároló rendszerek moduláris felépítése kiváló lehetőséget kínál a felhasználóknak arra, hogy a rendszerük egyedi igényeinek megfelelő méretet választhassák ki. A telepítés egyszerű és gyors, a modulok egymásra helyezése és a szükséges csatlakozók összekötése után a rendszer azonnal működésbe lép.

Energiafüggetlen csúcstechnológia

A Power Charge Lenercom rendszer LFP (lítium vas-foszfát) akkumulátortechnológiát alkalmaz, amely rendkívül megbízható és biztonságos. Az akkumulátorkezelő rendszer pontosan figyeli a cellák teljesítményét és számos védelmi funkciót kínál, mint például túltöltés, túlfeszültség, túláram, túlkisülés, túlmelegedés és túlterhelés elleni védelem. Az egyedi fejlesztésű töltési stratégia hosszabb élettartamot biztosít, így az otthoni energiatároló rendszer még gazdaságosabbá válik. A villamosenergia-tároló rendszerrel a háztartások egyszerűen és költséghatékonyan élvezhetik az olcsó elektromos energiát éjjel-nappal.

 

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!