3p
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


			
		
		


		
		

 

Mit érne egy szakács, ha nem tudna ételkülönlegességeket készíteni? Mit érne az étel konyhai eszközök nélkül? A konyhában minden kölcsönös függésben van egymással, éppen ezért fontos, hogy minden eszköz a rendelkezésünkre álljon a munkálatok során. Itt van például mindjárt az általános konyhakés, ami gyakorlatilag minden fő konyhai folyamatban jelen van. A cikkben most erről lesz szó bővebben. 

 

Minden konyhába kell konyhakés! 

Belegondoltál már, hogy hány ételt tudnál elkészíteni kés nélkül? Igen, én sem! A konyhakés megléte számunkra nagyon természetes, s el sem tudjuk képzelni, hogyan léteznénk nélküle a konyhában. Segítségével gyorsan megoldhatóak az előkészítési folyamatok, ezzel sok időt spórolunk magunknak. 

Természetesen igaz, hogy ajánlott késszetteket beszerezni, amelyek több különböző funkcionális kést is tartalmaznak, így elkerülhetjük a konyhai baleseteket és a bosszantó pillanatokat. 

A kések királya

A konyhakés amolyan “fő” késnek minősül, hiszen ellentétben a többi funkcionális késsel, ezt számos feladatra használhatjuk. Legtöbbször a húsok, zöldségek darabolását, aprítását segíti elő. Ezen késtípusok pengéjének hossza általában 15-20 cm közé tehető. A szakácskések kínálata is sokrétű, mivel vannak francia és német pengével rendelkező kések is. A francia változat egy kevésbé görbe, háromszög formájú eszközt testesít meg, és a szeleteléseket amolyan húzó technikával kell végezni.

Ha szeretnél gyorsan túljutni a rutinfeladatokon, akkor elég, ha észben tartod, hogy speciális eszközöket szerezz be! Ebben segíthetnek neked a Kések Ollók Webáruház speciális kései, ahol a konyhakéseken kívül egyéb vágóeszközökkel is találkozhatsz! 

Mutatós darabok

Lássunk néhány konkrét példát a minőségi konyhakésekre! Ha megbízható eszközre van szükséged, akkor válogathatsz például az NN-Knives, a Dick, a KAI, a Morakniv vagy az Opinel márkanevek közül.

Ezek között egyik sem fog csalódást okozni. A minőség ismertetőjegyei ugyanis nem téveszthetőek össze semmivel. A professzionális kések általában kovácsolt, rozsdamentes acélpengével, valamint higiénikus csúszásmentes markolattal rendelkeznek. A markolatok több ponton is rögzítettek, így biztonságos használatot biztosítanak. Ezek a termékek gasztronómiai és háztartási felhasználásra egyaránt alkalmasak. 

Remélem a felsoroltak segítettek egy kicsit abban, hogy a jövőben észszerű döntéseket hozz a konyhai eszközök vásárlása során! Amennyiben szeretnéd megújítani eszköztárad, akkor látogasd meg a vágóeszközökre specializálódott Kések Ollók Webáruház kínálatát! Az itt beszerzett termékeknek köszönhetően profi teljesítményt nyújthatunk a konyhában. Ne feledd, ha a minőséget választod, a biztonságod választod, ez nagyon igaz, ha vágóeszközökről beszélünk!

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.