3p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A holland Trive Financial Holding lép be a magyar piacra a felvásárlással.

A hollandiai székhelyű Trive Financial Holding felvásárolta a Sopron Bankot, új üzletággal bővítve meglévő globális befektetési és hitelezési tevékenységét - derül ki a cégcsoport lapunkhoz eljuttatott közleményéből.

A bank Trive Bank Hungary Zrt néven szolgálja majd ki ügyfeleit, és része lesz a Trive Financial Holding leányvállalatainak, amelyek az Egyesült Államoktól Európáig, Afrikáig és Ausztráliáig terjednek az egész világon.

A Trive Bank teljes körű digitális élményt kínál azok számára, akik gyors megoldást keresnek pénzügyi szükségleteikre, kedvező fogyasztási hitelekkel, később pedig lekötött betétekkel és normál folyószámlákkal - fogalmaz a sajtóközlemény.

A Magyar Nemzeti Bank által engedélyezett Sopron Bank regionális nyugat-magyarországi bank volt, 20 éves magyarországi múlttal. A Trive Bank egy új és megbízható módszert mutat be az ügyfelek digitális banki tapasztalatainak növelésére, így mostantól teljesen digitálisan fog működni. Stratégiája arra épül, hogy kivételes ügyfélkiszolgálást nyújtson, különösen digitális hitelezési szolgáltatásain keresztül, valamint elkötelezett a fejlett és magasan automatizált technológia folyamatos fejlesztése iránt - állítja a közlemény.

Engin Çubukçu, a Trive Financial Holding vezérigazgatója és elnöke a következőket mondta:

„A Trive Bank hozzáadása hálózatunkhoz fontos lépést jelent a Csoport számára, mivel a banki tevékenységet befektetési és hitelszolgáltatásaink mellé beépítjük. Az akvizíció lehetővé teszi számunkra, hogy földrajzi hatókörünket Magyarországra is kiterjesztjük azzal a céllal, hogy a Trive Bankot modern FinTech koncepciókon alapuló high-tech bankká tegyük.

A gyorsaságot, kényelmet, átláthatóságot és magas szintű irányíthatóságot magában foglaló szolgáltatásainkat magyar ügyfeleink élvezhetik, kívánatos digitális élményt teremtve számukra. A Trive-nál arra törekszünk, hogy folyamatosan mozogjunk, és kihívást jelentsünk a status quo-nak, mivel dinamikus és ambiciózus csoport vagyunk. Ez az akvizíció szilárd, megbízható technológiai infrastruktúrán alapuló digitális banki élményt biztosít magyar ügyfeleinknek.

Reméljük, hogy a Trive Bank lehetővé teszi számunkra, hogy megvessük a lábunkat Magyarországon, és olyan hazai kínálatot tudjunk nyújtani, amely tükrözi a magyarországgal kapcsolatos ambíciónk szintjét.”

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!